Bige László szerint őt is folyamatosan megfigyelik és lehallgatják

2021. december 02. 08:43

Mondták neki, hogy elütheti egy autó, de ő állítja, nem fél.

2021. december 02. 08:43
null

Megszólalt a lehallgatási ügyek kapcsán Bige László műtrágyakirály és ellenzéki mecénás is – írja a Népszava. A milliárdos szerint a kormány teljesen törvényellenes módon használja fel ellene az egész magyar államigazgatási rendszert. Az oligarcha azt állítja, hogy ennek politikai motivációi vannak.

A nagyvállalkozó szerint az elmúlt tíz évben folyamatosak voltak ellene a megfigyelések és a lehallgatások. Bige azt mondja, most azért élénkült meg iránta az érdeklődés, mert kiállt Márki-Zay Péter mellett. A nagyvállalkozó azonban mindenkit megnyugtatott: ő nem ijed meg. Felidézte, hogy megélte Ceaușescu diktatúráját is. „Nem vagyok az, akit meg lehet félemlíteni. Mondták már sokan, máskülönben, hogy vigyázzak, mert egy nap el fog ütni az autó, de ettől én nem nagyon vagyok megijedve, nem vagyok ijedős” – mondta Bige László a Klubrádió műsorában.

Fotó: MTI/Balázs Attila

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2021. december 02. 13:44
Macska legyek, ha Mészárost nem Bocskorné figyeli meg, az elvált macáját (bocs, a művésznőt) meg Józsi Barát.
nyugalom
2021. december 02. 13:39
És? Hiszen nincs vaj a fején vagy igen? Ó, a kis artatlan oligarcha. Csekkatka mikor ír/irat arról, hogy őt is?
Pitypangocska
2021. december 02. 13:29
Politikai kapcsolatainak köszönhetően pénze van, de olyan hülye, mint polóhamisító korában volt. Sefteléshez ért, de egyébként agyilag egy nagy nulla. Érdemes megnézni Gulyás Márton vele készített interjúját. Édes, amikor a rejtjeles szavaiból kivehetően alkudozni próbál a kormánnyal. Micsoda jellem! :DDD
Pitypangocska
2021. december 02. 13:23
De jól teszik! Megérdemled, mert a hazád ellen dolgozol! Az üzemeidet (ismerve a magyar gazdákhoz való viszonyulásodat) pedig az ellenérték megfizetésével nemzetbiztonsági okok miatt állami tulajdonba kellene venni. Én annyira haragszom rád, hogy ha én lennék a miniszterelnök, akkor már rég egy szál alsógatyában a határon kívül vacognál. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!