Fekete-Győr reagált a 12 százalékos támogatottságra: Lépésről lépésre haladunk

2021. július 29. 12:30

A Momentum elnökének célja, hogy bejusson az ellenzéki előválasztás második fordulójába.

2021. július 29. 12:30
null

Lapunk is beszámolt a Závecz legutóbbi, az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekről szóló kutatásáról, amelyből kiderül: három politikusnak van komoly esélye az előválasztás megnyerésére. Az adatfelvétel időpontjában a támogatottságok alapján Jakab Péter (28%) vezet, mögötte szorosan Dobrev Klára (27%), tőlük kissé lemaradva Karácsony Gergelynek (24%). Tizenkét százalékot kapna Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, míg a további két jelölt választottsága a vizsgált rétegben 5 százalék alatti.

A 12 százalékos eredményre így reagált a Momentum elnöke a közösségi oldalán: „lépésről lépésre haladunk: a Závecz legújabb felmérése szerint a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként az előválasztáson részt vevők 12%-a támogatna. Ez az eredmény is azt mutatja: még egyáltalán nincs lejátszva az előválasztás, a következő célunk pedig az, hogy bejussunk a második fordulóba”.

Hozzátette: „a Momentum Mozgalom a garancia a korrupció elleni határozott fellépésre – nem véletlenül támogatjuk egyedüli pártként Hadházy Ákost Zuglóban. Támogassátok a Momentum jelöltjeit és engem az előválasztás első fordulójában, hogy egy tisztességes Magyarországot építhessünk 2022 után!

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Mária Éva
2021. július 29. 18:34
Ez a figura ritka nagy barom, fel sem fogja, hogy hol van az előre!
BossN
2021. július 29. 17:58
Momentum a garancia az EUs pénzek korrupciógyanús lenyúlására. Cseh Katalin mikor mond le?
nempolitizálok
2021. július 29. 17:50
Botmixerről egyre inkább olyan adatok jelennek meg, amelyek arra utalnak, hogy bennfentes párttárs szolgáltathatja ki. Csak nem te vagy mögöttük Fegya?
pumuklik
2021. július 29. 17:45
"lépésről lépésre haladunk" ...a dögkútba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!