Így adott „angolul” interjút Karácsony Gergely

2021. június 08. 17:10

Tolmács kellett a beszélgetéshez.

2021. június 08. 17:10
null

Kedden tett közzé Bohár Bániel Facebook-oldalán egy videót Karácsony Gergely egy korábbi interjújáról, amelyet a főpolgármester tolmács segítségével tudott csak lebonyolítani: 

Rövid időn belül ez a második alkalom, hogy előtérbe kerül a főpolgármester hiányos nyelvtudása. A napokban a Deutsche Welle riportere kérdezte angolul a főpolgármestert, aki azonban nem válaszolt a feltett kérdésre. A jelenet közben Bohár Dániel felajánlotta, hogy fordít Karácsonynak. A főpolgármestert kísérő nő azt mondta, hogy majd hétfőn fognak tartani egy nemzetközi sajtótájékoztatót, ennek azonban, mint arról beszámoltunk, semmi nyoma nincs.

Nyitókép: Facebook

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gy_Istvan
2021. június 09. 13:17
Hát én k_rva ritkán kommentelek, de ez kiverte a biztosítékot. Mindegy milyen nyelven, de nem illik hazudni. Nyilván arra számított, hogy sosem látják ezt budapesti lakosok.
nyugalom
2021. június 09. 13:10
Hihetetlen, milyen sunyi, aljas szelhamos! Egy kisebbrendüséggel küszködő palantabol lesznek az ilyen selejtek, meg v. kendeből! Az agressziv, a törleszteni, büntetni akaró énjük előjön! Mar sarokba szoritottak, fletó nem engedi el, vegig kell csinalnia, de sajnos a fovaros elen tovabb fog rombolni, ha hagyjuk!
zakar zoltán béla
2021. június 09. 13:08
Nád a házam teteje, teteje...
mdave88
2021. június 09. 12:32
Milyen parkokat újítottak föl? Mit javítottak a tömegközlekedésen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!