Puzsér: Karácsony Gergely a sarkára fog állni? Most bizonyára Orbán Viktor nagyon megijedt

2021. május 15. 12:11

Az Öt című műsor vendégei kivesézték, hogyan lőtte térden Karácsony Gergely saját kozmopolita karakterét az elmúlt időszakban.

2021. május 15. 12:11
null

Az ATV Öt című műsorában kérdezték a vendégeket Karácsony Gergely Facebook-posztjáról, amelyben a Párbeszéd politikusa azt mondta: a Fudan egyetem ügyében „a sarkunkra állunk” és „nem adjuk a Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem”.

Karácson Gergely a sarkára fog állni? Most bizonyára Orbán Viktor nagyon megijedt”

– fogalmazott ezzel kapcsolatban Puzsér Róbert.

„Karácsony már többször a sarkára állt, de mindezeknek nem volt foganatja”

Konok Péter ezzel az állásponttal egyetértve arról beszélt: Karácsony már többször is hangoztatta, hogy „csak a holttestén keresztül történhet bármi”, többször a sarkára állt, de mindezeknek nem volt foganatja.

Állandóan úgy csinál, mintha kemény gyerek lenne, és voltaképpen állandóan a kompromisszumok politikusa”

– fogalmazott Konok.

Ceglédi Zoltán politikai elemző az egyetem ügyében megemlítette, hogy Tarlós Istvánnak volt egy jó tulajdonsága Karácsonyhoz képest: az, hogy ő „csak” főpolgármester akart lenni. „Most arról van szó, hogy segíthet-e Karácsony miniszterelnöki kampányában, hogy a városába települő egyetem ellen harcol” – vélekedett Czeglédi.

Alacsony, magas, kövér, vékony

A műsorban kitértek Karácsony hírhedt interjújára, melyet a The Economistnak adott, és amelyben arról beszélt, hogy míg Orbán alacsony és kövér, addig ő magas és vékony.

Erről is kérdezték a műsor vendégeit, Puzsér Róbert szerint nem ez a legnagyobb gazembersége Karácsonynak, ami miatt bocsánatot kell kérnie. A publicista szerint a főpolgármesternek inkább a „Tiborcz-adóért”, a StadionStopért, és a parkolási maffiáért kéne bocsánatot kérnie.

Egyszerre akar Jakab Péter lenni keménységben, odamondásban és egyszerre akar nagyon konszenzusos női jelölt lenni”

– vélekedett Puzsér.

Angol nyelv vs. Karácsony karaktere

A publicista ennél a pontnál áttért Karácsony Gergely angol nyelvtudására, mellyel kapcsolatban azt mondta: nem azt tartja a legnagyobb bajnak, hogy a főpolgármester nem tud angolul, hanem hogy „folyamatosan hazudik”.

Czeglédi Zoltán ezzel kapcsolatban úgy vélekedett, azért baj Karácsony Gergely hiányos nyelvtudása, mert a kommunikációja abból áll, hogy „van a »vidéki bunkó«, meg a »kozmopolita főpolgármester.«

Egy kozmopolita tud angolul, tárgyalni is tud angolul, és angol nyelven is fogyasztja a híreket. Azért támadják a hiányos nyelvtudásával, mert amit üzenni akar magáról, az nem igaz.”

Ezzel Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója is egyetértett, szerinte Karácsony Gergely a saját brandjét, a „kulturált, művelt városi értelmiségi” képét lőtte térden.

A teljes adás alább megtekinthető teljes hosszában:

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2021. május 17. 09:28
Karácsony Gergellyel az a baj, hogy nem a saját sarkára állt, hanem az ellenzéki összefogás zsákutcájának a sarkára.
Farkas Piroska
2021. május 15. 22:31
Szegény bunkó VONA. Még az "economist" angol kiejtése sem megy neki ... de azért ő a megmondóember ...
jánosbácsi
2021. május 15. 19:01
Puzsér Róbert egy senkiházi TRÓger. A főpolgármesteri választáskor végig Karácsonyt támadta. Puzsér Róbert a Fidesz embere! Nem véletlenül kapott saját müsort a fideszes Atv-ben.
Somaa
2021. május 15. 17:13
A veszteni nem bíró arrogáns pszichopata, bosszúvágya csillapíthatatlan... bármire képes, akár ölni is... ezért is nyalja már ő is a zsarnok geci seggét... Igen, puzsikám képzeld, hogy nagyon megijedt, napi 3-szor kell pelenkát cserélnie és meg kellett emelni a napi rivotril adagját is, amin él szerencsétlen nyomoronc már vagy 20 éve... Azért megkérdezném. hogy na és te mit értél el a politikában szájhős? Semmit, egy szánalmas ordibáló bohóc trash celebet csináltál magadból, eközben Geri bejutott a parlamentbe már 10 éve 30 évesen... 4 évig ott képviselő volt, majd pártot alapított, választást nyert és megszerezte az egyik legjobb kerületet, Zuglót a tolvaj csaló papcsák-patkánytól elvette (bár már kirabolva) és a NER talib maffia azóta sem bírja visszavenni; maradt a kerület ellenzéki, közben Geri szintet lépett és már másfél éve Budapestet vezeti... Most pedig miniszterelnök jelölt már, bár nem nagyon akarta ezt egyébként. És te mit is értél el eközben buzikapuzsika? Ja hogy a világon semmit, csak még nagyobb lett a pofád, még hangosabban hörögsz habzó szájjal komolytalan szennyműsorokban szitkozódva a tolvaj Csintalannal kórusban... értem... bravo... tényleg kurvára méltó vagy rá hogy ugass...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!