Karácsony: Hogy tetszik az új ingem? A feleségem turkálta

2021. május 23. 13:13

A főpolgármester felteszi a kérdést, hogy vajon hordhat-e ilyet egy miniszterelnök-jelölt.

2021. május 23. 13:13
null

„Hogy tetszik az új ingem? A feleségem turkálta. Szerintetek hordhat ilyet egy főpolgármester, miniszterelnök-jelölt?” – kérdezi titokzatosan Karácsony Gergely.

Kép forrása: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

Összesen 309 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. május 25. 13:20
Tulajdonképpen az inggel magával és a turizás tényével nem is volna gond. Ízlésen kár vitatkozni. Viszont egyrészt kurvára nevetséges, hogy most már ő is megpróbál jakabbal versenyre kelni a "ki a nagyobb proli címért", sőt, ezzel olyan lépéskényszerbe hozta az örökös bajnokot, hogy legközelebb szakadt géprongyban fogja enni az ecettel kimosott lejárt parizert. Másrészt kicsit aggasztó, mert nagyon jól látják, hogy ezt a proliversenyt kajálja a nép, a ripacskodást megkapó emberi momentumként értékelik, és ezzel lehet is választást nyerni.
fogas paduc
2021. május 25. 09:14
Az izlése is hiperpasszív.
luisbathhelena
2021. május 24. 23:06
Phííí mi jön még? Alsógatya mutogatás? (Láttalak Fenyőfa tegnap a gyenesdiási fagyizónál. Mit mondjak, az asszony tényleg nem lógott ki a turkálók közül, az ő szettje is onnan volt 1000%)
pepu
2021. május 24. 20:15
Szerintem az asszony magának turkálta csak nem ment rá. Így a geri kapta meg. Mondjuk mindenki jobban járt volna ha az orrát turkálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!