Dömötör: Jobban állunk az oltásokban, mint számos nyugati ország

2021. május 28. 17:00

Azokban az országokban, ahol alacsonyabb az átoltottsági szint – több ilyen nyugati államról tett említést az államtitkár –, továbbra is szigorú korlátozások vannak.

2021. május 28. 17:00
null

Dömötör Csaba videós Facebook-posztban számol be arról, hogy egy nagy „végre” érzés van bennünk, hiszen nem kell már kinn maszkot viselni, mehetnek a rendezvények, és nincs már kijárási tilalom sem. Az, hogy újraindulhat az élet, az nem magától értetődő dolog – fogalmaz az államtitkár –, hanem az oltásoknak köszönhető. Azokban az országokban, ahol még alacsonyabb az átoltottsági szint, ott sokkal szigorúbb korlátozási intézkedések vannak érvényben, állítja.

Az, hogy jobban állunk más országokhoz képest az oltások terén, az nem valamiféle elvont matematikai méricskélés, hanem az élet újraindulásának alapvető előfeltétele – jelenti ki Dömötör Csaba. Ha így haladunk tovább, ez a nyár sokkal szabadabb lesz, mint a tavalyi – zárja üzenetét az államtitkár.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2021. május 29. 19:20
A kormánynak köszönhetjük, hogy újraindulhat az élet. Hetekkel, hónapokkal hamarabb mint Nyugat Európában.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. május 29. 19:09
Orbán Viktornak nagyon nagy jelentősége van Európában. A magyar kormányfő európai értelemben véve is győztes politikus. Most éppen a vírust és az oltásellenes moslékellenzék felett aratott fényes győzelmet.
olajfa1
2021. május 29. 08:55
Az ál-liberálbolsiknak fáj is ez a siker IS!...
Pierre
2021. május 28. 21:31
M.o-on jelenleg is joval tobb ember hal meg covidban, mint az emlegetett nyugati orszagokban. Meg mindig a legveszelyesebb hely Europaban, covid szempontjabol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!