Dobrev Klára kiposztolta, amint angolul beszélget külföldi újságírókkal

2021. május 18. 20:30

A politikus szerint egy ország akkor lehet gazdag és versenyképes, ha az ott élő emberek gazdagok és versenyképesek.

2021. május 18. 20:30
null

Úgy tűnik, Karácsony Gergely nyelvtudása az ellenzéki előválasztás kampánytémájává is vált. Emlékezetes, a hétfői Egyenes Beszédben Gyurcsány Ferenc értekezett Dobrev Klára „drámaian széles” nyelvtudásáról, majd kedden maga a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje poszolt egy videót a Facebookra arról, hogy angolul beszélget külföldi újságírókkal.

Ebben Dobrev arról beszél, hogy szerinte egy ország akkor lehet gazdag és versenyképes, ha az ott élő emberek gazdagok és versenyképesek.

Az elmúlt évek leggazdagabb európai országai azok voltak, amelyek az emberi tőkéjüket, az emberi erőforrásaikat helyesen használták fel” – mutatott rá Dobrev, hangsúlyozva, hogy véleménye szerint az az ország sikeres, ahol az emberek egészségesek, képzettek, és ahol az embereknek nem kell a mindennapi élet küzdelmei miatt aggódni.

Egészség, oktatás és szociálpolitika. Ezek azok, amelyek Magyarországot egy jobb hellyé teszik majd” – összegezte a politikus.

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. május 20. 14:09
'1., Egy szép impexes múlttal rendelkező anya (Apró Piroska) gyerekétől el is várható, hogy beszéljen nyelveket. 2., Ez egy betanult szöveg, amit -gondolom- egy hete gyakorolt (mint ahogyan minden más esetben is ezt teszi). Spontán párbeszédben mutatkozna meg az igazi nyelvtudása. Itt erre nem került sor.
tothpal
2021. május 19. 13:55
Elképzelhető, hogy oroszul is? Esetleg franciául is? Ja, összetévesztettem Varga Judittal... Elnézést a miniszterasszonytól...
zakar zoltán béla
2021. május 19. 09:47
esperanta hungarica mamapapa pirioantiGÉN...
Shaman 1.1
2021. május 19. 09:45
Lehet ,hogy a bolsik Gerit ki akarják vonni a forgalomból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!