Z. Kárpát Dániel szerint Orbán a multikat kényezteti

2021. március 17. 13:53

A Jobbik alelnöke szerint kedvezményes hitel mellett vissza nem térítendő támogatást is adni kellene a kis- és középvállalkozásoknak.

2021. március 17. 13:53

A kedvezményes hitel mellett vissza nem térítendő támogatást is adjon a kormányzat a koronavírus-válság miatt bajba került hazai kis- és középvállalkozásoknak – szorgalmazta szerdai online sajtótájékoztatóján a Jobbik alelnöke. Z. Kárpát Dániel azt mondta: a kieső bevételeik alapján egy-kétmillió forintos segítséget kellene adni azoknak a hazai gazdasági szereplőknek, amelyek a koronavírus-járvány okozta válság miatt vagy kiesett a bevételük legalább harmada vagy az alkalmazottak ugyanekkora hányadának nem tudnak éppen munkát adni.    

Hozzátette: a magyar munkahelyek kétharmadát a hazai kis- és közepes vállalkozások adják, ezért most a megsegítésükre legalább annyi pénzt kellene fordítani, amennyivel a kormány a multinacionális cégeket támogatja. Az Orbán-kormány túlkedvezményezi, elképesztő módon kényezteti a válság alatt a multicégeket – jelentette ki Z. Kárpát Dániel, hangsúlyozva, nem akarják „kiüldözni” az országból a nemzetközi vállalatokat.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. március 17. 16:30
Zombi Kárpát meg Gyurcsányt kényezteti a szájával, orálisan, gyurcsány meg őt análisan!
Kekec54
2021. március 17. 16:23
De kényeztetném a ferde pofáját egy szívlapáttal! Volt mikor hittem nekik, rá szavaztam itt Óbudán, mikor ok jelőlt volt.
Falfirka
2021. március 17. 16:07
bazd meg. ti már szétosztottak elméletben annyi pénzt, hogy az ország ezer évre eladósodna. idióta ferdeszájú gazember!
Harangláb
2021. március 17. 15:40
Rövid reflexió kell a Fidesz részéről: "A Jobbik ki akarja üldözni a multikat Magyarországról, ami családok százezreinek megélhetését veszélyezteti. A fidesz ezt nem engedi!" Esetleg kiegészíteni annyival: "Nem zárható ki, hogy a javaslat kidolgozásában résztevett Gyöngyösi Márton is, ami felveti az antiszemita indíttatást is. Felszóllítjuk a baloldali pártokat, hogy határolódjanak el szövetségesük antiszemitizmusától!" Na, valahogy így kellene, röviden, és a saját kedvenc fegyverükkel...:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!