Szél Bernadett: A kormány Parragh László zsebeit tömi

2021. március 12. 08:46

A független országgyűlési képviselő szerint most sem a vállalkozások megsegítésén dolgozik a kormány.

2021. március 12. 08:46

Szél Bernadett közleményében azt írja, hogy „miután a kormánypártok leszavazták a vállalkozásokat sújtó kamarai hozzájárulás eltörléséről szóló törvényjavaslatunkat, a kormány úgy döntött, hogy az összes befizetést Parragh László zsebébe irányítja. A Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség szerint a javaslat végtelenül erkölcstelen, különösen a mostani válsághelyzetben, amikor vállalkozások sora dől be és veszíti el fizetőképességét, a kamara pedig még egy 5 ezer forintos elmaradás miatt is végrehajtót küld a cégekre.”  

Szél szerint miközben a bajba került vállalkozásoknak 4 hónapot kellett várniuk az amúgy is szűkmarkú bértámogatásra, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hamarosan nem 300 millió, hanem 3 milliárd forint büszke birtokosa lehet. A képviselő úgy véli, egy friss törvénymódosítás szerint ugyanis a kormány nemhogy nem törli el vagy függeszti fel a kamarai hozzájárulást, de még jobban megtámogatja Parragh Lászlót. „A javaslat szerint ezentúl nemcsak a befizetések 10, hanem 100 százaléka kerülne az országos gazdasági kamarához, azaz Parragh Lászlóhoz, aki utána egy személyben osztogathatná a pénzt a hozzá lojális területi kamaráknak” – írja Szél Bernadett.

(MTI-OS)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. március 12. 15:46
És ki tömi Szél Bernadettet? H val kezdődik és adházira végződik és különös ismertető jele a lónak a faszát?
AROON
2021. március 12. 11:16
Anno 2%ot kapott miniszter elnök jelöltként.
Berecskereki
2021. március 12. 09:41
Vajon Szél Bernadett bukszáját ki tömi?
írmag
2021. március 12. 09:22
Azt a kurva, pedig a szél-bernadett-zseb is tömhető!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!