Megkezdődik a kritikus infrastruktúrában dolgozók oltása

2021. március 24. 14:41

Müller Cecília: Jól halad az oltás, de még mindig nincs elég vakcina.

2021. március 24. 14:41

Magyarország jól áll a védőoltási program végrehajtásával, de még mindig nincs elég vakcina – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján szerdán.

Müller Cecília bejelentette, hogy megkezdődik az úgynevezett kritikus infrastruktúrában dolgozók, mások mellett az áramellátási és tömegközlekedési szolgáltató vállalatok munkatársainak beoltása. Hangsúlyozta, a járvány nagyon gyors terjedése miatt döntött úgy az operatív törzs és az országos oltási munkacsoport, hogy az egészségügyi és szociális ellátásban dolgozók, a regisztrált idősek, a krónikus betegek, valamint a védekezést irányító rendőrök és katonák oltását szerdától kiterjeszti a

Budapesti Közlekedési Központ, a paksi atomerőmű, az MVM Zrt., valamint a MÁV Zrt. és GYSEV Zrt.

kritikus infrastruktúrájában dolgozó alkalmazottaira.

Ki kell terjeszteni az oltandók körét, miközben a 65 év felettiek korábban megkezdett oltása továbbra is tart az oltóhelyeken és a háziorvosi rendelőkben – mondta a tiszti főorvos.

(MTI)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. március 24. 19:07
A baloldal hagyjon fel az oltásellenes propagandával! Mennyire hatásos ez a propagada? Nézzük meg, hogy mit mond az országos tiszti főorvos! Müller Cecília: Jól halad az oltás, de még mindig nincs elég vakcina. Ebből az következik, hogy az oltást nem a baloldal propagandája, hanem a vakcina hiánya hátráltatja. Úgy is mondhatnánk, hogy a baloldal propagandája teljesen hatástalan, az ellene való fellépés értelmetlen.
Armageddon
2021. március 24. 18:36
Akkor az oroszok leszállították a tartozásukat, végre! Ja, nemis!
heracliofurnier
2021. március 24. 16:10
Mindannyian hálás köszönettel tartozunk Orbán Viktornak és stábjának, hogy tényleg remekbeszabott egészségügyünk és egészségügyi infrastruktúránk kiemelkedik a 21. Századi európai átlagból! Le a kalappal Kásler Miklós úrnak, hogy ezt megteremtette. Igazuk volt abban is, hogy felesleges kórházakra költeni. Hiszem, a stadionok és a magyar foci sokkal előrébbvaló. Ezek a srácok tényleg kiteszik a lelküket is a pályán és tényleg emelhetnének nekik egy kicsit mert hihetetlenül alúl vannak reprezentálva pedig szinte ugyanannyi gólt lőnek mint a Bundesligában a kollégáik.
hentes
2021. március 24. 15:42
Szuper!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!