Fekete-Győr rálicitál az Apró klánra

2021. március 08. 19:36

Miért indult el egyáltalán (Fekete-Győr András) a bolsevik erőszakosság útján?

2021. március 08. 19:36
Békés Bence

„Fel kell kötnie Fekete-Győrnek a gatyáját, mert riválisa többgenerációs know-how-t örökölt, és demokratikus környezetre fazonírozva magasan vezeti az élmezőnyt. Mivel önvallomása szerint egy rendes, jobboldali-konzervatív családból származik, így jelentős hátránnyal indul Dobrev Klárával szemben a bolsevik típusú, agresszív, fenyegetőző propagandaversenyben. Mondjuk a Momentum elnökének beszámolójából kimaradt a nagypapa, aki tagja volt a kommunista pártnak és megyei tanácsi vezető is volt, de fátylat rá, fogadjuk el a család jobboldaliságáról szóló meséjét. Így jogos kérdés, hogy ezzel az identitással miért indult el egyáltalán a bolsevik erőszakosság útján, de erre ne mi keressük a választ, tegye meg ő, ha van lelkiismerete.

Mi annyit megtehetünk az ügyben, hogy nemcsak mindig szidalmazzuk a Momentum elnökét, hanem időnként próbáljuk megérteni szegényt. Már csak azért is szüksége lehet a mi jóindulatunkra, mert a környezetében egyre többen furcsállják, hogy miért nyilatkozik úgy, mintha a Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Farkas Mihály alkotta trojka adna tanácsokat számára. Pedig nyomós oka van a bolsevik típusú fenyegetőzésnek, hiszen a Dobrev–Gyurcsány kettős által vezetett volt munkásőrök jól szervezett hálózatát kell túlkiabálnia ahhoz, hogy a politikai színpadon megmaradjon. Az ellenzéki oldal gusztustalansági versenye nagyon fárasztó és idegtépő dolog, ráadásul megnyerhetetlen a DK vezérkarával szemben. Csak második helyezett lehet valaki; de ha holtverseny, akkor a dobogó pici felületén összekapaszkodhat Jakab Péter, Fekete-Győr, továbbá Szabó Tímea, aki úgy képes gyűlölködni és demagóg marhaságokat rikácsolni, hogy ebből a pártjának egyetlen peták szavazat sem csurran-csöppen. (...)”

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leakis
2021. március 09. 10:06
Fekete-Győr egy kitalált személy. Valaki felépítette őt és a pártját, hogy újra lenyúlhassák a nemzeti vagyont. Tűpontosan támadnak mindent, ami a fennmaradásunkat szolgálja. https://jobbraat.blogspot.com/2020/03/momentum-mesterseges-intelligencia.html Andris úgy keresztény ellenes, hogy másnak látszik. https://jobbraat.blogspot.com/2020/01/politikusok-mint-bibliai-szemelyek.html Diabolikus. A Sátán a világosság angyalaként. Megbízóik egyre nem számítottak: Dobrev Klára megszerezte férjének az ellenzék vezető szerepét. Nyilván nem ugyan azok pénzelik őket. Sajnos a covid még a kormányzást is elintézheti nekik.
Pusikas
2021. március 09. 05:13
Fegyőr a híres gyíkvállú fenyegetőzik ! Mindenki be van carva! Csóri a hangját sem bírja megemelni !!!!
nyugalom
2021. március 08. 22:26
Csaladi, zsigeri, akasztós banda, mint az apróklan! Egy alom!
Magyarok Pásztora
2021. március 08. 21:59
Azért mert ezt az utasítást kapta a tartóitól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!