Lakástámogatástól fosztja meg a fiatal házasokat Újpest momentumos polgármestere

2021. február 15. 21:38

Déri Tibor mai rendeletével megszüntetette a fiatal házasok első lakáshoz jutásának támogatását.

2021. február 15. 21:38
null

Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere a következőképpen reagált a történtekre Facebook bejegyzésében: „Déri Tibor ma megszüntetette a fiatal házasok első lakáshoz jutásának támogatását. Az erről szóló önkormányzati rendeletet hatályon kívül helyezte, így egy húsz éve működő, eddig politikai hovatartozástól függetlenül mindeki által támogatott segítséget vett el az újpesti fiataloktól! Erre nem tudok olyat írni, ami nem verné ki a biztosítékot...”

Címlapképen: Déri Tibor, a Momentum környezetvédelmi politikusa. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. február 16. 10:10
Szúpeték?
CirmoS
2021. február 16. 09:30
Újpest is had szokja!..... Lesz még rosszabb is!!!!!!!....... Egyébként meg kedves TÁJÉKOZATLAN, MEGVEZETETT, ugyanakkor OKOSKODÓ... fiatalok! Lehet továbbra is BEDŐLNI az idióta Momentumnak! Majd megtudjátok KIK EZEK, ha hatalomra kerülnek! Csak az a baj, hogy a hülyeségeteknek, tudatlanságot oknak egy ország inná a levét!!
nyugalom
2021. február 16. 09:23
Déri aláirasa mindent elarul rola! Egy üres lufi!
cutcopy
2021. február 16. 08:36
Így demonstrál a melegházasság mellett..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!