Fekete-Győr: Létre kell hozni egy korrupció-ellenes ügyészséget

2021. február 22. 21:54

„...erre Hadházy Ákosnál hitelesebb ember nincs ezen a téren” – fogalmazott a politikus.

2021. február 22. 21:54
null

Fekete-Győr András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában adott interjút héfőn.

– kezdte az válaszadást a Momentum miniszterelnök-jelöltje. Mint fogalmazott: ő „egy olyan generáció a tagja, aki beleszületett a szabadságba '89 környékén”, de nem a szabadság lett „életük meghatározó élménye”.

A párt alapítója kérdésre válaszolva szót ejtett a párt kezdeti nehézségeiről, kihívásairól, de arról is, hogy szerinte a „Momentum ma Magyarország egyik legnépszerűbb pártja”.

Korrupció-ellenes ügyészség, „elszámoltatások” és Hadházy

Fekete-Győr András a többi között azt is kifejtette, hogy szerinte „létre kell hozni egy korrupció-ellenes ügyészséget” is Magyarországon, amelynek kapcsán kiemelte azt is, hogy szerinte erre „Hadházy Ákosnál nincs is alkalmasabb ember”. A politikus szerint így lehetne meggátolni, hogy elmaradjanak az „elszámoltatások” hazánkban.

Az oktatás helyzetéről

A pártalapító az oktatás hazai helyzetéről is kifejtette véleményét. Mint fogalmazott: szerinte

oktatásügyileg, amelyre az lehetne a megoldás, hogy „képességeket, problémamegoldást, nyelveket és digitális tudást kéne tanítani”.

A Momentum miniszterelnök-jelöltjével készült teljes beszélgetést az alábbi videóban tekintheti meg:

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tanner
2021. február 23. 13:25
Azért a Hullaházy tud valamit - milyen ügyesen lerendezte a vele egy házban lakó nyugdíjast is büntetés nélkül - pedig ha a nyugdíjas legalább egy kutyányit ért volna akkor az állatvédők börtönbe juttatják állatkínzásért + állat megöléséért.
Korrupt Kornél
2021. február 23. 12:55
hadházylófasz jogászvégzettségű? Ne bazd... Aki halálba kergetett egy idős embert? Aki aljasságban vetekszik a ballibsi vezérekkel?
Vasalo
2021. február 23. 12:38
Minek, nem elég azok száma, akiket eddig is megprobáltok megvesztegetni?
Zsolt75
2021. február 23. 12:22
Gyanítom, a szövetségeseitek nem szavaznák meg ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!