Orbán beugrott a belvárosi rendőrkapitányságra

2020. november 18. 11:10

Bejelentés nélküli ellenőrzést tartott a miniszterelnök szerda délelőtt.

2020. november 18. 11:10
null

Előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést tartott Orbán Viktor miniszterelnök az V. kerületi rendőrkapitányságon szerdán reggel, a szemléről videót is megosztott a közösségi oldalán – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Az operatív törzs kora reggeli ülése után a kormányfő Balogh János országos rendőrfőkapitánnyal indult az ellenőrzésre, melynek során Paál Péter György kapitányságvezetőtől jelentést hallgattak meg a kijárási tilalom és a maszkviselés szabályainak betartásával kapcsolatban.    

A videóban elhangzik, hogy a megelőző éjszaka több, mint száz főt ellenőriztek a belvárosi rendőrök, „több mint 10 ember” sértette meg a kijárási tilalmat, a maszkhasználat szabályainak megsértése miatt pedig egy feljelentést tettek. A rendőrkapitány arról tájékoztatta a miniszterelnököt, hogy tapasztalatai szerint egyre többen betartják a szabályokat. Orbán Viktornak a videóban hallható összegzése szerint a magyarok önképe az, hogy sok a fegyelmezetlen ember, meg az egyénieskedés, „de most nem ezt látjuk”.

(MTI, Facebook)

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2020. november 18. 16:20
Ha beugrott, hát beugrott. Kiugrani Chuck Norris is tud, de visszafelé..., ezt nevezem!
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 18. 14:34
OV: Szia, uraim. Rendőr: Szép napot, Miniszterelnök Úr! OV: Hát hogy vagyunk, hogy vagyunk urak? Miként telnek a dolgos mindennapok? R: Köszönjük, Méltóságos Úr, van munka rendesen! Alig győzzük megbírságolni a maszk nélkül járó embereket és a kijárási korlátozást megsértőket... OV: És van-e elég gumibot meg vipera a reitensek ellen? R: Gumibot helyett inkább betartható szabályokra és szkafanderre, autóra, fertőtlenítőre lenne szükségünk. És emberre. Annyian vannak karanténban, hogy nem győzzük a feladatot... OV: Hagyjuk a panaszkodást, urak! Majd küldetek az én Lőrincemmel egy-két TEK-páncélost maguknak, az gondját viseli a rendbontóknak. R: Nem kaphatnánk inkább egy kis fizetésemelést? Megállás nélkül húzzuk az igát, igazoltatunk, ellenőrzünk, adminisztrálunk, de a túlórát nem fizeti ki senki... OV: (Magában dünnyögi: Na, ezek is csak a markukat tartják és siránkoznak, mint Soros libernyákjai!) Sajnos mennem kell, urak! Köszönöm a tájékoztatást, a jó híreket továbbítom Pintér miniszter úrnak. Zárásként elmondanék egy régi kipcsák viccet: Melyik a leggyorsabb állat a világon? A motoros rendőr...
Pelso j.
2020. november 18. 14:26
Az ilyen teátrális produkciók tartják majd a népszerűséget....?
Az ajtónak támaszkodni tiIos
2020. november 18. 13:29
Mindenre van gondja. Így kell országot vezetni, járvány idején.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!