Lehozta Orbán írását egy amcsi jobbos portál a Soros-oldal helyett

2020. november 30. 12:12

Soros György portálja helyett egy amerikai konzervatív véleményportál lehozta Orbán Viktor írását.

2020. november 30. 12:12
null

Az Imaginative Conservative amerikai jobboldali véleményportál lehozta Orbán Viktor írását Soros Györgyről és Európáról.

A magyar miniszterelnök eredetileg a Soros-portál Project Syndicate-nek küldte el a szöveget válaszul Soros György írására, ám az oldal olyan formai követelmények hiányára hivatkozva nem hozta le azt, amelyeknek korábban – mint arról itt írunk – számos saját írása sem felelt meg.

A Russel Kirk, az amerikai konzervatív reneszánsz elindítója munkássága által inspirált Imaginative Conservative „Russell Kirk, T.S. Eliot, Edmund Burke, Irving Babbitt, Wilhelm Roepke, Robert Nisbet, Richard Weaver, M.E. Bradford, Eric Voegelin, Christopher Dawson, Paul Elmer More és mások” szellemiségét képviseli.

Alapítója és főszerkesztője W. Winston Elliott III, a The Free Enterprise Institute elnöke, a Houston Baptist University tanára. Társalapítója Bradley J. Birzer, a Hillsdale College tanára és Ronald Reagan Elnöki Könyvtár kutatója. Stephen M. Klugewicz szerkesztő a Free Enterprise Institute tudományos igazgatója.
 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. november 30. 18:28
HELYES! Mindig minden hazug szemétkedésüket cáfolni kell minél több médiumban.
alacsony-a-kerites
2020. november 30. 16:28
Arra gondoltam, ha én lennék a Project Syndicate főszerkesztője, és jönne egy válasz a Soros cikkére... én akkor is lehoznám, ha nem ütné meg a színvonalat. Sőt, akkor hoznám le igazán. És akkor az olvasóknak feltűnne, hogya Soros mennyivel a Zorbán felett áll erkölcsileg, és irodalmilag. Szóval élek a gyanuperrel, hogy nem azért nem hozták le, mert nem üti meg a mércég, hanem inkább ellenkező hatása lett volna.
péterx
2020. november 30. 15:54
Orbán írásának nívója méltó az említett nagy szellemű elődökéhez.
Sulammit
2020. november 30. 15:00
"Egy, csak egy legény van talpon a vidéken."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!