Az ápoltak átvették az irányítást

2020. szeptember 13. 07:13

Hollywood a diszkrimináció bevezetésével halálra ítéli önmagát és Amerikát.

2020. szeptember 13. 07:13
George F. Hemingway

„A mai Hollywoodban nagyon sok színes bőrű, meleg vagy más kultúrákból származó ember tevékenykedik. Nem állítom, hogy minden létező művészi vagy hivatali kategóriában, de a National Basketball Associationt vagy az amerikai olimpiai csapatot sem kritizáljuk azért, mert jóval több sikeres fekete sportoló szerepel bennük, mint azt az össznépességben lévő százalékuk indokolná. Azért vannak ott, mert jobbak, gyorsabbak és többet dolgoznak a sikerért. Szóval senki nem gondolná, hogy a National Basketball Associationnek kvótát kellene felállítania a fehér kosárjátékosok megsegítésére. Maga az ötlet is őrültnek tűnik. És az is.

Az Egyesült Államokban a múltban is alkalmazták az úgynevezett pozitív diszkriminációt olyan helyeken, ahol múltbeli diszkrimináció miatt a hatalmon lévők ezt szükségesnek találták. Több amerikai egyetemen, többek között az én alma materemben is egy bizonyos kvóta mentén biztosítják, hogy ott »megfelelő számú« színes bőrű diák jusson be az egyetemre. Az eljárás nem különösen népszerű. Kaliforniában például a választók kötelezték az állami egyetemeket a kvóták eltörlésére. Az intézkedés után is rengeteg színes bőrű diák tanul egyetemeinken, rávilágítva a kvóták szükségtelenségére.

De ez a mostani hollywoodi intézkedés más. Sokkal aljasabb, sokkal alávalóbb, mert a szabad gondolatot, gondolkodást és a filmek által megjelenített témákat befolyásolja. Ezenkívül diszkriminatívabb is, mert nehezebbé teszi bizonyos emberek, elsősorban a fehér férfiak érvényesülését a filmiparban. Gondolom azért, mert ez a »bűnös faj« felelős azért, hogy bizonyos kisebbségek kevésbé érvényesülnek ebben a kreatívnak mondott világban.”

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2020. szeptember 13. 20:16
free Hollywood
kaltran
2020. szeptember 13. 18:57
Az amerikai filmeken már eddig is látszott a különféle orkok és betegek szigorú kiporciózásának kötelme, sok filmet ezért már a negyedénél abbahagytam. Most már papírjuk is van arról hogy megőrültek.
nempolitizálok
2020. szeptember 13. 18:11
Több néger csökkenő tendenciájú általános IQ-t jelent és az eredményes libsi érvényesüléshez sem az ész a legfontosabb. A négereknél emberileg érthető, de gazdaságilag tragédia lesz. A libsi ráült a négerre és mint anno a komancsok, az sem érdekli, hogy saját maga alatt vágja a fát. Ezzel a trenddel áll szemben az amúgy is magas általános IQ-val rendelkező és igen szorgalmas ázsiai, ahol ostobának, iskolázatlannak lenni gáz és ahol a közösségi és nemzeti szemlélet igen fejlett.
nemecsekerno_007
2020. szeptember 13. 17:19
A Nagy Olvasztótégely. :))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!