Mellár Tamás a Kádár-rendszerről nosztalgiázott a Parlamentben

2020. március 02. 14:34

„Tudom, hogy gyűlöl bennünket, de ez ne homályosítsa el látását” – reagált Orbán Viktor Mellár szavaira.

2020. március 02. 14:34

Az azonnali kérdések órájában Mellár Tamás kérdezte Orbán Viktort hétfőn az Országgyűlésben. A rendelkezésre álló egy percet személyes élményekkel indította, és elmondta: parasztgyerekként született, mégis egyetemi diplomáig, majd az egyetem katedrájáig jutott. Szerinte az évértékelőben elhangzottak, miszerint az elmúlt 10 év az ország legjobb időszaka volt, nem fedik a valóságot.

Orbán Viktor azzal kezdte, ember legyen a talpán aki kibogarássza a konkrét kérdést a felszólalásból. Ezt követően reagált Mellár múlt rendszert illető megszólalására. Elmondta: a szocializmusban a fiatalok 10 százaléka ment a felsőoktatásba, ma 30 százalék. „Tudom hogy gyűlöl bennünket, de ez ne homályosítsa el látását” – válaszolt a miniszterelnök.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. március 02. 22:25
Korch!
Zokni
2020. március 02. 17:47
...Tudom, hogy gyűlöl bennünket, de ez ne homályosítsa el látását...- mondja a nyomorult. Tipikus szélsőjobbos indulat, itt nap mint nap találkozom vele. Nem akarnak érvelni, hogy ne tűnjön úgy, mintha védekezni kéne. Könnyebb indulatokat korbácsolni, mint egyszerű kérdésekre válaszolni. De megértem. Mit lehet arra mondani, hogy ...milyen garanciát tud adni Orbán úr arra, hogy húsz éven belül nem Önre, vagy az Ön hozzátartozóira szálljon Mészáros Lőrinc vagyona?...
annamanna
2020. március 02. 17:01
"a szocializmusban a fiatalok 10 százaléka ment a felsőoktatásba, ma 30 százalék." És ez mitől jobb?
syphax
2020. március 02. 16:56
Az egyetemi diplomától SENKI NEM LESZ BÖLCS--pedig egy egyetem tanárnak illene bölcsnek is lennie. Persze van olyan 2 "elemi osztályt végzett" HEGYI PÁSZTOR juhász Erdélyben--meg lehet hogy másütt is--aki diploma, sőt "tanultság nélkül is " sokkal bölcsebb, mint az ilyen Mellár Tamás félék. Sőt, nem csak bölcs de intelligens is--azaz van egyfajta természetes intelligenciája. De megnevezhettem volna akár Puskás Öcsit is akinek AZ ELEMENTÁRIS TERMÉSZETES INTELLIGENCIŰJA A SAROKBA VÁGJA AZ ILYEN MELLÁR FÉLE ÖNTETSZELGŐ NARCISZTIKUS NAGYOKOSOKAT. 5 Mellár nem ér fel 1 Puskás Öcsi bölcsességével és természetes intelligenciájábval!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!