Mégsem lesz „stadionstop”?

2019. október 24. 21:56

Gajda Péter nemet mondott a „stadionstopra”.

2019. október 24. 21:56

Karácsony Gergely megválasztása óta rengetegen keresték meg a Budapest Honvéd labdarúgó csapatát azzal kapcsolatban, hogy a Bozsik Stadion fel fog-e épülni – írja a Budapest Honvéd Online.

Az új főpolgármester ugyanis „stadionstopot” ígért, amely szerinte azt jelentené, hogy nem lehet Budapesten stadiont építeni, amíg nincs minden kerületben CT. A helyzet tisztázása végett Gács Pál, a Honvéd FC klubvezetője levelet írt a kerületi polgármesternek.

„Tisztelt Polgármester Úr!

Kedves Gajda Péter!

Mivel az elmúlt napokban számos szurkolói kérdés és érdeklődés érkezett klubunkhoz a jövőre átadandó Bozsik Stadion kapcsán, mint a Budapest Honvéd FC cégvezetője érdeklődni szeretnék Önnél, hogy a különböző sajtóorgánumokban megjelent, a jelenleg folyamatban lévő sportberuházásokkal kapcsolatos hírek mennyiben érinthetik a kispesti stadion befejezését?

Több szurkolónk is abbéli reményét fejezte ki, hogy patinás klubunk, amely olyan játékosokat adott a magyar labdarúgásnak mint Puskás, Kocsis vagy Czibor, nem marad múltjához méltó stadion nélkül.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel/ Best regards: 

Gács Pál”

 

A válasz sem váratott magára sokáig, Gajda Péter szinte rögtön reagált és megnyugtatta Gácsot, hogy elkötelezett a stadion megépítése mellett.

„Tisztelt Igazgató úr, Kedves Pali!

Köszönöm, hogy az épülő Bozsik Stadion ügyében megkeresett. Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen, és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk. Magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik Stadion átadóját.

Kispest, 2019 október 24.

Tisztelettel és barátsággal

Gajda Péter
Kispest polgármestere, Honvéd-drukker”

 

Gajda nemet mondott a „stadionstopra”.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2019. október 25. 23:34
"The battle of Waterloo was won on the playing fields of Eton." (Wellingtonnak tulajdonított megjegyzés ) Napoleon pechje, hogy Eton polgármestere nem K.G. volt.
atila68
2019. október 25. 14:22
Karácsony Géza megint megígért valamit ami már megtörtént. Mivel már évek óta minden kerületben van CT, így semmi akadálya, hogy Kispest múltjához méltó stadiont kapjon.
Mátyás01
2019. október 25. 13:27
A budapesti új stadionok nem mind felújítások?
Óbor Dezső
2019. október 25. 12:07
Remélem nem a Krinyók építik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!