Harmincöten próbáltak bejutni az országba Kelebiánál egy tehervonaton

2019. július 30. 08:36

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

2019. július 30. 08:36

Harmincöt illegális bevándorlót talált a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség kedd hajnalban egy Szerbiából érkező tehervonaton – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A közleményben azt írták, a migránsok jogellenesen, a szerelvény alvázára felkapaszkodva, és az egyik konténerben elbújva próbáltak meg bejutni Magyarországra.

Tizennyolcan iráni, tizennégyen afgán, hárman iraki állampolgárnak vallották magukat, de mivel nem tudták hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz – közölték.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Macera
2019. július 30. 12:31
Mert egy se akar idejönni. Meg nincsenek is, csak a Fidesz találta ki őket. Meg ellenség-képet gyárt. Pedig csak egy ellenség van ami ellen internacionalista harccal fel kell venni a küzdelmet: a szívószál! Attól van meleg nyáron!
zakar zoltán béla
2019. július 30. 12:14
nemigazovhazudik
Nuttika
2019. július 30. 12:05
Mit is szoktak mondani a libsik? Ide senki nem akar jönni, meg nem is kell kerítés.... A két nap alatt ez már vagy 70 ember? És huss, azt se tudnánk, merre vannak.
flesh ripper
2019. július 30. 10:03
Kirúgásuk előtt, egy nagy verést is megérdemeltek volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!