Tüntetők zavarták meg az Educatio Kiállítást

2019. január 12. 10:33

Elegük van abból is, hogy Orbán Viktor olcsón menzázik a várban.

2019. január 12. 10:33

Az Educatio Kiállításon a Hallgatói Szakszervezet 20-30 tagja megzavarta az Emmi felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára, Horváth Zita tájékoztató előadását. A diák szakszervezetis tagok a következőket zengték kórusban: 

„Jó reggel kívánunk tisztelt helyettes államtitkár asszony! Magyar fiatalok vagyunk, és nagyon elegünk van abból, hogy folyamatosan kibasztok velünk! Elegünk van abból, hogy amíg Orbán Viktor olcsón menzázik a várban, addig az ELTE több karán sok százmilliós leépítések történnek!" 

Az esetről a Mérce készített felvételt. 

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. január 13. 19:01
Egy nagycsoportos óvodásnak több esze van mint ezeknek. Akkor most számoljuk ide a pedagógusaikat is. Hát nem semmi "Menzán eszik olcsón az Orbán, Mi majd köszörülünk a csorbán."
flesh ripper
2019. január 13. 09:35
Tájékoztatok mindenkit: többdiplomás vagyok. Immár 6 éve befejeztem tanulmányaimat. Nem magyar állampolgárként, több ország felsőoktatási intézményeiben tanultam, angol és német nyelven. Igen ismert, patinás iskolákban, amelyek azzal büszkélkednek, hogy a világ ilyen-olyan elitjeit képezik, rendkívül magas fokon. Nos, kijelentem, hogy ennek dacára, a tanári-, oktatói karok, illetve a tanulói állomány 70%-a hülyékből, léhűtőkből, szélhámosokból, konjunktúra-lovagokból és pusztán, minden baromságra, elvtelenségre kapható, parazitákból áll. Ez a helyzet a felsőoktatásban, világszerte. Magyarországon is. A helyzet, csak fokozódik. Nyugaton, még inkább. De, ne aggódjunk, Magyarország felzárkózik: mindig lesz 100-1000 olyan egyetemi hallgató, aki pillanatnyi, efemer irányultságtól függetlenül, bármilyen aljasságra kapható.
august
2019. január 13. 08:35
A "hallgatói szakszervezet" elnevezésen elgondolkodtam, hogy nemsokára át kéne keresztelni ezt az alakulatot, mégpedig erre, - hogy "hallgatói gyorsreagálású akciócsoport". Jobban takarná tevékenységi körét. Ugyanis szerintem nem nagyon tudják még azt sem, hogy milyen tartalom rejtőzik egy-egy szó mögött. Ugyanis a szakszervezet, az dolgozói érdekképviseletet takar. ---- Másik megjegyzés, hogy "menzázni" nem nagyon lehet, ugyanis a menza nem egy bicikli. A menzán ebédelni lehet. Veletek is jól kibaszott, aki ilyen akcióra rávett benneteket, de ezt majd csak később fogjátok tapasztalni..
cutcopy
2019. január 12. 22:06
"Elegük van abból is, hogy Orbán Viktor olcsón menzázik" Meg abból is elegük van, ha drága étteremben eszik, amúgy drága menza nincs balfakszok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!