Gruevszki: Politikai üldöztetés áldozata vagyok

2018. november 20. 17:31

Gruevszki elmondta, milyen érveket listázott a bizottságnak – írja a 444.

2018. november 20. 17:31

Gruevszki egy Facebook-bejegyzésben erősítette meg a Magyar Idők értesülését, mi szerint a magyar állam úgy döntött, megkaphatja a menekültstátuszt. Ezt követően Gruevszki megosztotta, milyen érveket sorakoztatott fel a bizottságnak – írja a 444.

  • „Zoran Zaev és az SDSM vezette kormány üldözi őt,
  • koncepciós eljárás áldozata lett,
  • manipulált, hamis felvételek alapján ítélték el,
  • és mindennek tetejébe a bíróságot is befolyásolták annak érdekében, hogy elítéljék őt” – közli a 444 Gruevszki állításait.

A folytatás szerint a politikus „nem menekül a börtön elől; egész egyszerűen most ez az egyetlen lehetséges módja annak, hogy tovább folytassa harcát Macedónia igazáért”.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mbear
2018. november 21. 09:21
Csak a soros miatt van róla 10 évi lehallgatás és egyéb bizonyíték:D Amikor azt mondta, h szerezzen neki egy mercit a helyi pintér füst alatt az is teljesen ok, mert sorosgyurcsány. A mi kis pincsink meg magángéppel jár, mi probléma van?
korona
2018. november 20. 22:36
Ez az eset Magyarország és Orbán Viktor népszerűségét növeli világszerte. A külföld népei már úgy tekintenek MO-ra, ahova nem ér el a Rothschild+Soros keze vagy nem úgy mint a nyugat-európai országokban , az USA-ban, Kanadában. A világ a szabadság és migránsnélküli szigetnek lát bennünket. A REND híveinek Orbán a harcoló hős. Ahogy halljuk a híreket az amerikai kontinensről, hogy bevándorló özön indult el Hondurasból és a "vár falait" ostromolják már, a régi idők békéje már csak nálunk található a maga realitásában. Fogadjuk Gruevszki volt miniszterelnököt tisztelettel és hagyjuk békében élni nálunk. Szeresse meg hazánkat és a magyarokat.
áfonya
2018. november 20. 19:11
Mit hőzöng ballibsi oldal ..Gruevszki politikai menedék jogot kapott megilleti , azt biztos nem gyilkol nem erőszakol nem követelőzik,,, közben ez a hőzöngő ballibsik a terrorista gyilkoló erőszakoló betolakodókért lobbiznak menekültnek nevezik befogadnák ..Kettős mérce ,ballibsik szerint az eus fehér embereket tömeggyilkosokat illeti meg a menekült státusz.
zakar zoltán béla
2018. november 20. 17:43
Fitte Boesme Phery is adott egynaposat egy didergő Czeglédi lánynak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!