Ezek a pártok állítottak országos listát

2018. április 06. 10:42

Az MTI táblázatban közölte a listákat állító pártok adatait: a Fidesz-KDNP-től a Tenni Akarás Mozgalomig terjed a skála.

2018. április 06. 10:42

A Fidesz-KDNP; a Jobbik; az MSZP-Párbeszéd; az LMP; a DK; a Momentum; az Összefogás Párt; a Munkáspárt; az Együtt; a Családok Pártja; az MKKP; a MIÉP; a KÖSSZ; a MEDETE Párt; a Közös Nevező; az Iránytű; az EU.ROM; az MCP; az NP; a SEM; a SZEM Párt; a REND Párt és a Tenni Akarás Mozgalom állított országos listát és jelöltet. 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natali
2018. április 09. 18:27
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Mich
2018. április 06. 21:46
Csak a Fidesznek van maximális hosszúságú (279 fős) listája. Köcsög is akart - de nem bírta a farka. Még az MSZP-P is megelőzte...
Akitlosz
2018. április 06. 17:05
Aztán hol az a Kisgazdapárt, amit a Jobbik állítólag lefizetett? El sem indulnak a választáson. Sem a Fodor párt. Sem a Bokros párt. Sem a Szily párt. Sem a Béndek párt. De azért a Mandiner majd nyomatja továbbra is Béndeket. Hiába győzne meg akárkit is a "zseniális" politikájáról, ha egyszer el sem indul a választáson és így nem is választható.
Akitlosz
2018. április 06. 17:02
Amelyik párt egy 199 fős parlament mindösszesen 93 listás helyére 279 jelöltet állít az csak ne akarjon (tovább) kormányozni, mert alapvető matematikai törvényszerűségekkel sincsen tisztában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!