Itt van Schillingék válasza a Pócs-ügyre

2017. december 18. 08:07

Sárosdi Lilla mint Adolf Hitler, Schilling Árpád mint Soros-malac.

2017. december 18. 08:07

A múlt héten nagy vihart kavart az a Pócs János fideszes képviselő által a Facebookra kitett kép, melyen egy feketére égett disznón az Ő volt a Soros-felirat látható. Mint arról a Mandiner is beszámolt, értelmiségiek petícióban követelték a képviselő lemondását, mondván, a kép és a mellé írt kommentár „leplezetlen antiszemita uszítás”.

Az esetre Schilling Árpád színházi rendező és neje, Sárosdi Lilla sajátos módon reagált: egy vasárnap, a Facebookon közölt fényképen Sárosdi Adolf Hitlernek maszkírozva látható, amint az elhíresült felirattal ellátott férjén pihenteti a lábát. „Boldog karácsonyt, Miniszterelnök Úr!” – olvasható a kép mellett.

(Fotó: Schilling Árpád Facebook-oldala)

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vestergaard
2017. december 20. 21:34
Megvenném a karajt, hogyé' adják?
korupi
2017. december 19. 19:52
Ez mind rendben, de mikor és minek vannak a színház(uk)ban???
Harangláb
2017. december 18. 22:43
...Nem gondoltam volna, hogy a Marton akciója ilyen komoly károkat okoz Lilla fejében...
Toledo
2017. december 18. 20:22
Nagyon meg akarják lovagolni, felturbózni, hiszterizálni Pócs úr áthallásos vágási sorra kerülő disznaját. Azt hiszik valami ütős, szellemes dolgot művelnek, pedig csak.humor érzék nélküli, szánalmas pojácák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!