Miniszter lesz Kósa Lajos

2017. szeptember 07. 16:54

Lemond a Fidesz-frakció vezetéséről Kósa Lajos – tudta meg a HVG. A politikus azért távozik a tisztségéből, mert Orbán Viktor kérésére tárca nélküli miniszterként a a Modern Városok Program megvalósítását fogja felügyelni.

2017. szeptember 07. 16:54

Távozik a Fidesz-frakció éléről Kósa Lajos. Az hírt, amelyet csütörtökön írt meg a 24.hu, maga a politikus erősítette meg a HVG-nek hozzátéve, hogy a jövő heti frakcióülésen mond majd le a képviselőcsoport vezetéséről.

Kósa Lajos azt is elárulta a lapnak, hogy Orbán Viktor a Modern Városok Program megvalósításának felügyeletére kérte fel, nem kormánybiztosként, hanem tárca nélküli miniszterként. A politikus szerint míg az előbbi visszalépés lett volna, utóbbi mindenképp előrelépés.

Ha rajta múlna, száz évig is frakcióvezető maradna, annyira testhezálló volt a munkája – vallotta be Kósa, ám a rábízott feladatot szerinte elvégezte, az új elől pedig nem ugrik el.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2017. szeptember 08. 07:08
Pécs bedőlése után látni, hogy a több város is összerogyik. Ha választásokig városokmennek tönkre kell egy felelős a polgármesterek helyett.
még fokozza
2017. szeptember 08. 07:01
Legyen sport miniszter!
pemete jakab
2017. szeptember 08. 00:29
"Miniszter lesz Kósa Lajos" Lalának már az általános iskolai tanára megmondta: Te olyan hülye vagy, hogy még miniszter is lehet belőled. És tessék!
pemete jakab
2017. szeptember 07. 23:46
"Miniszter lesz Kósa Lajos" Lala egy igazi őstehetség: Már egyévesen annyi esze volt, mint most.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!