Botka-Vona tévévita jön

2017. szeptember 27. 18:42

2006 után október 2-án éledhet újra a televíziós vita műfaja, miután Jakab Péter Jobbik-szóvivő megerősítette: az RTL Klubon csap össze Botka László és Vona Gábor.

2017. szeptember 27. 18:42

Meglepő hírrel állt elő a HVG – a lap információi szerint az RTL Klub egyik, Baló György vezetésével tartott műsorában televíziós vitára kerülhet sor Botka László szocialista, és Vona Gábor jobbikos miniszterelnök-jelölt között.

A HVG elmondja: bár a hírt szocialista forrásokból tudták meg először, azt a „túloldalon” Jakab Péter Jobbik-szóvivő is megerősítette.

A vitára a tervek szerint nem kell sokat várni: várhatóan már hétfő este sor kerülhet arra. Bár korábban bevett szokás volt a választások előtt, klasszikus értelemben vett televíziós vitát a 2006-os Orbán-Gyurcsány összecsapás óta nem láthattunk – és bár Orbán Viktor jelenléte nélkül, de 11 év szünet után az október 2-ára tervezett RTL-adással éledhet újjá a műfaj.

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edvind johnsson2.0
2017. szeptember 28. 13:30
Mentek Vóna nagyobb vadra is, csak nem ér rá, így hát a két kicsi beéri egymással.
Selamat
2017. szeptember 28. 13:16
Ebből a vitából Vona sem fog jól kijönni. Miután nincs más lehetősége, meg amúgy is a kormányzó erejét akarja bemutatni, ezért pont olyan lesz, mint Gyurcsány volt a nagy vitájában. Ahol ugyanezzel a mentalitással úgy nyert, hogy a végén óriásit veszített. Az ország is. Na, ha valamit, ez utóbbit jól megtanulta a jónép. Szerintem Vona ezért nem fog semmit sem nyerni a vitájából. Sőt, besaccolom, hogy még lejjebb fog esni a Jobbik népszerűsége. Pláne, ha a szocik szavazói megsajnálják a lehengerelt Botkát.
edvind johnsson2.0
2017. szeptember 28. 12:06
Szívesen megnéztem Vóna a televíziós összecsapást, de sajnos ez a vidulás most kimarad.
Amarkod
2017. szeptember 28. 09:58
Érdekes. Direkt okt. 2. tették ezt a vitát?Akkor ajánlok is egy megbeszélnivalót: -Mi demokraták, hogyan csesztük szét évtizedekre a népszavazás intézményét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!