Orbán: Salgótarjánban még szkandereznünk kell

2017. március 21. 09:27

Ellentüntetők nem, csak szimpatizánsok fogadták Orbán Viktort kedden Salgótarjánban, amikor a Modern Városok Program okán megérkezett az MSZP-s vezetésű városba. A kormányfő egy rövid beszédet is intézett a megjelenteknek egy székre felállva, ahol egyebek mellett azt mondta: máshol csak a Fidesz fölénye a kérdéses, de Salgótarjánban még szkanderezniük kell. Mindazonáltal a város érdekében együttműködésre szólította fel a híveit.

2017. március 21. 09:27
Kiss Brigitta

Szeged mellett a másik MSZP-s vezetésű megyeszékhelyre, Salgótarjánba látogat kedden Orbán Viktor a Modern Városok Program keretében. A kormányfő 9 óra tájban érkezett meg a városba, ahol ellentüntetők nem voltak, néhány tucat szimpatizáns, köztük salgótarjáni fideszes önkormányzati képviselők és a szomszédos Bátonyterenye fideszes polgármestere viszont várta őt a salgótarjáni városházánál.

Virágot a Viktornak

Ütemesen tapsoltak és „Viktor! Viktor!” skandálásba kezdtek, amikor Orbán Viktor konvoja begurult a parkolóba, majd szinte megrohanták a kormányfőt. Volt, aki virágot is adott a miniszterelnöknek.

           Szinte lerohanták Orbánt Salgótarjánban a szimpatizánsok 

Ezt követően Orbán röviden szólt is az őt váró szimpatizánsokhoz, miután gyorsan kerítettek neki egy széket random szónoki emelvénynek. Azt mondta, vannak az országnak olyan részei, ahol csak a fölényük mértéke a kérdéses. Salgótarján viszont nem ez a hely. „Itt még szkanderozni kell” – tette hozzá, megjegyezve ugyanakkor, hogy „voltak szép éveik”, amivel nyilván arra a nyolc évre utalt, amíg a Fidesz vezette a várost 2006 és 2014 között.

Fejlődni kell

Orbán Viktor továbbra is a széken állva kifejtette: megállapodást kötni jött most a városba, mert Salgótarjánnak akkor is fejlődnie kell, ha szocialista a polgármester. Ennek kapcsán felszólította a híveit arra, hogy ennek érdekében azért működjenek együtt, és majd ha eljön a választás, akkor kell legyőzni az ellenfeleket.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2017. március 21. 17:07
mint valami rocksztár...úgy ugrálnak körülötte
balbako_
2017. március 21. 15:21
És az ellenzék akar 2/3-al nyerni!
henrihenri
2017. március 21. 15:02
A libsik ilyenkor hörögnek, mert nagyon erős a tehetetlen düh.
csuka
2017. március 21. 14:42
FIDESZ maffia hazaárulás: "A LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYEKNEK HÁLA KÍNAI ÉS OROSZ ÜGYNÖKÖK TUCATJAI TELEPEDHETTEK LE AZ ORSZÁGBAN" http://alfahir.hu/2017/03/21/letelepedesi_kotveny_kormany_rogan_antal_nemzetbiztonsag
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!