Szakértő: Egyelőre csak spekulálni lehet, vannak furcsaságok

2016. szeptember 25. 09:54

Gyarmati István szerint a körúti robbanás környékének alapos vizsgálata után nagy eséllyel már a vasárnapi nap folyamán tudni lehet, mi okozta azt. A biztonságpolitikai szakértő szerint vannak furcsaságok.

2016. szeptember 25. 09:54

A köztévé által megszólaltatott biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy az egész esettel kapcsolatban egyelőre csak spekulálni tud. „Furcsa, hogy pont rendőrök sérültek meg, ahogy az is, hogy csak megsebesültek. Ez egy nagyon bonyolult dolog. (…) Több spekulációt is el tudnék mondani, hogyha még eredeti foglalkozásomat űzném, és a sajtónak dolgoznék” – nyilatkozta az M1-nek nyilatkozva Gyarmati István.

A szakértő az M1-nek nyilatkozva hozzátette: a helyszín alapos kivizsgálását követően nagy eséllyel már a vasárnapi nap folyamán tudni lehet, mi okozta a robbanást.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Matolcsy szajhája
2016. szeptember 27. 09:55
StoneM Jó, de pont 8 nappal a szavazás előtt? Ugye csak viccelsz?
gonterl
2016. szeptember 25. 19:58
Az, hogy van-e szerelmi háromszög, vagy kapcsolat van-e a közelgő választással, az sokakat érdekel. Ha a háromszög két résztvevőjét akarta a harmadik megsemmisíteni, akkor ez a harmadik nagyon buta és sikertelen ember lehetett. A másik kérdésre akkor tudjuk a választ, ha megismerjük a tettest. Valószínűen nem migráns volt, főleg nem öngyilkos merénylő, mert ők nem szokták magukat a puszta közepén felrobbantani. Ha az ISIS harcosa volt, akkor az ISIS a felkészítő tevékenységéről nagyon rossz bizonyítványt állított ki. Ha az elkövető könnyen migránsnak, vagy az ISIS harcosának maszkírozható, akkor a kinek érdeke kérdésre könnyen válaszolhatunk.
öszödibeszéd
2016. szeptember 25. 14:43
Tasnádi Petya???
csender
2016. szeptember 25. 13:27
Nem szöges, hanem SZEGES!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!