Törlesztgeti adósságát az MSZP

2016. augusztus 11. 10:21

Nem olyan nagy ügy a párt eladósodása Burány Sándor MSZP-s frakcióvezető-helyettes szerint, aki bejelentette, hogy már nem kétmilliárdos az MSZP adóssága, az csupán másfél milliárd forintra rúg. A törlesztésben nagy szerepet játszhat, ha el tudnák adni a Jókai utcai pártszékházat, egyelőre azonban még nincs rá vevő.

2016. augusztus 11. 10:21

Kétmilliárd forintos adósságának negyedét már visszafizette az MSZP, másfél milliárddal azonban még mindig tartozik – közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese.

Burány Sándor azt mondta: az adósság rendezéséhez, nehéz helyzetük konszolidálásához nagy lökést ad majd, ha sikerül eladniuk a budapesti Jókai utcában található pártszékházukat, amely üresen áll. Több potenciális vevő is érdeklődik az ingatlan iránt, velük tárgyalnak, és bíznak benne, hogy rövid időn belül üzletet kötnek – tette hozzá.

A frakcióvezető-helyettes úgy fogalmazott, hogy „nem olyan nagy esemény a pártok életében” az eladósodás, amire általában kampány alatt vagy azt megelőzően kerül sor. A Fidesszel is ez történt korábban: a jelenlegi nagyobbik kormánypártnak 2008-ban több mint kétmilliárd forint tartozása volt, amelyet aztán visszafizetett – jegyezte meg, hozzátéve: az MSZP is így tesz majd.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. augusztus 11. 19:38
Mindenki tisztában van azzal, hogy olyan nem létezik, hogy egy pártnak adóssága van, de minden zengzetes tagja milliárdos. Ilyen álszent módon, csak bennünket magyarokat próbálnak, és ehhez van is "bátorságuk" (a büntetlenségük biztos tudatában) reformkommunista elvek szerint, büntetni. Pofa súlyba, reset!
Berecskereki
2016. augusztus 11. 14:03
"Összesen csaknem 2 milliárdos tartozása van az MSZP-nek. Másfél milliárddal egy banknak tartoznak a székházcsere miatt, 300 millióval pedig több vállalkozónak. Plakáthelyeket és más kampányköltségeket nem fizettek ki már több éve. A párt szóvivője szerint a gazdálkodásuk rendben van, az pedig nem számít, hogy nincs rendes székházuk, a támogatottságuk nem ezen múlik." http://tenyek.hu/politika/216536_kozel-2-milliard-az-mszp-adossaga.html + videó
Békanász a hasadon
2016. augusztus 11. 13:00
Trollokra bezzeg fussa.
Békanász a hasadon
2016. augusztus 11. 12:58
Az SZDSZ mikor kezd törleszteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!