Akik távoztak a VS.hu-tól

2016. május 05. 17:28

Interjút készített az RTL Klub három olyan újságíróval, akik az MNB-alapítványoktól érkező több százmilliós támogatások miatt távoztak a VS.hu-tól.

2016. május 05. 17:28

Az RTL Klub interjút készített Joób Sándorral, Kovács Áronnal és Rovó Attilával arról: miért is álltak fel a VS.hu-tól és mihez kezdenek most.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2016. augusztus 08. 12:35
A Féleszűt majmolják. Ő is csak a lebukás után ugrált.
civilina
2016. május 28. 18:58
Jaj! Jaj! Jaj! Rossz hallgatni őket! Megérteném a magasztos önérzetüket, és finnyáskodásukat, ha az MNB alapítványok a pénzüket terrorizmusból, kábítószer kereskedelemből, prostitúcióból, vagy cigarettacsempészetből fedeznék. Eddig az MNB-t és alapítványait ezzel még senki sem vádolta meg. Jól néznének ki az egészségügyben és az oktatásban dolgozók is, ha felmondanának, mondván, őket senki se fizesse közpénzből. Inkább azon kellene elgondolkodniuk a fijjjúknak, hogy arra a szellemi termékre, amit magukból kivajúdnak, a piacon nincs akkora érdeklődés és kereslet, hogy abból meg tudnának élni.
smarton
2016. május 28. 18:58
Ilyen ciki riportot... A retek-klub, mint az erkölcs fennkölt őre.
cutcopy
2016. május 28. 18:57
Balfékek, itt erősítgetik egymást nyögdécselve hogy milyen karakán gyerekek voltak miután nyilvánosságra került az amit addig is tudtak, haha, viszont nyilván a Simor jegybank esetében fel sem merült volna a távozás..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!