Lehet gyűjteni az aláírásokat a tanórán kívüli foglalkozás ügyében

2016. április 25. 17:07

Hitelesítette hétfőn a Nemzeti Választási Bizottság egy magánszemély márciusban benyújtott népszavazási kérdését, amelynek célja az, hogy a diákoknak csak törvényes képviselőjük kérésére legyen kötelező részt venni az órákon kívüli foglalkozásokon.

2016. április 25. 17:07

Egyhangú döntéssel hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfőn azt a népszavazási kérdést, amelynek értelmében a tanulónak csak törvényes képviselője kérésére kellene részt vennie a kötelező tanórákon kívüli foglalkozásokon.

A kérdést Kassainé Szegfű Zsuzsanna magánszemély nyújtotta be az NVB-hez március 29-én. A hitelesítésre benyújtott kérdés így szól: „Egyetért-e Ön azzal, hogy általános iskolában a tanulónak a kötelező tanórákon kívüli foglalkozásokon csak a törvényes képviselője kérésére legyen kötelező részt venni?”

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2016. április 25. 22:07
"Kassainé Szegfű Zsuzsanna" Piros lapot az asszonynak! :)
grün
2016. április 25. 18:49
az ún. "tanulószoba" minden gyereknek kötelező, mégpedig 4 óráig. a szülőknek év elején kérvényezni és indokolni kell, ha nem akarják csemetéjüket oda járatni. ez a fából vaskarika szerintem. az lenne logikus, ha fordítva lenne és az a gyerek maradna, akinek a szülei azt kérik...
lutra
2016. április 25. 18:45
Legközelebb meg erről kellene szavazni: „Egyetért-e Ön azzal, hogy általános iskolában a tanulónak a kötelező tanórákon csak a törvényes képviselője kérésére legyen kötelező részt venni?”
Morgen
2016. április 25. 18:10
Ha ebből lesz valami, muszáj elmenni szavazni, ki kell nyilvánítani azt az akaratunkat, hogy többé hülyeségről ne legyen népszavazás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!