Rogán-közeli személyek mozognak az Eximbank-bizniszben

2016. március 12. 15:27

A Forbes arról ír: Rogán Antal ismerőseinek érdekeltsége az a cég, amely 16 milliárdot nyert a Rogán volt alpolgármestere által is vezetett Eximbank-pályázaton.

2016. március 12. 15:27

A Forbes beszámol arról: az Eximbank, melynek igazgatóhelyettese a Rogán mellett sokáig V. kerületi alpolgármesterként szolgáló Puskás András, két, összesen 16 milliárd forintos kockázati tőkealapot állított fel rendkívül gyors határidővel és szigorú megkötésekkel.

Az ehhez kapcsolódó pályázatot a GB & Partners nyerte meg, amely a Forbes értesülései szerint két, Rogán Antal környezetéhez kapcsolódó személy, Gubicza Ágoston és Boris Mihály cége. 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolá
2016. március 14. 09:15
Valamiből ki kell fizetni a Luis Vuiton táskát, Gucci cipőt, IWC karórát ...
Volo
2016. március 12. 22:56
Nem értem. Miért tesznek úgy sokan,mintha nem tudnák, a több párt rendszer, az azt jelenti, hogy különböző érdekcsoportokat, különböző pártok képviselnek. A hangsúly az érdekcsoportokon van!)Ez a parlamenti demokrácia lényege. Nem emlékszem, hogy bárki is anno 2002-2010 között háborgott,mert olyan sok közbeszerzést vitt volna a Közgép. Na de ha nem ő, akkor ki? Na kezdjen valaki sorolni fideszes cégeket! Nem megy? Ja, csak "pártsemleges" nagy cégek voltak ( Ilyen nem létezik!)? Nyilván un. "szocis" cégek. Erről szól a váltó gazdaság! Ma nekem, holnap neked! Csak a ballibnél van az, hogy ma nekem, meg holnap is nekem!
Karbantartó9
2016. március 12. 21:00
Ahelyett, hogy ezt is az Altus nyerte volna....ugye?
Laibach
2016. március 12. 20:04
".. 17720 állami intézmény (hivatal, minisztérium, rendőrség, iskola) kötelező lesz költségvetését havi frissítésben (!!!) folyamatosan publikálni. „Bármelyik állampolgár, cég és adófizető mostantól beleláthat a közpénzek elköltésébe, felhasználásába függetlenül attól, hogy helyi, megyei vagy központi adminisztrációról van szó..” Bocs, ez Románia.. http://444.hu/2016/03/12/mostantol-minden-roman-allampolgar-havonta-betekinthet-az-allami-intezmenyek-mukodesebe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!