Előmoderálja a kommenteket a 444

2016. január 15. 10:04

Új kommentelési rendszert vezet be január 21-től a 444: csak előmoderálást követően jelennek majd meg az oldalon a hozzászólások. De ez nem mindenkire vonatkozik majd, kommentelőik egy része szabadlistára kerül, őket nem fogják előre moderálni.

2016. január 15. 10:04

Uj Péter, a 444 főszerkesztője pénteken reggel bejelentette, hogy jövő csütörtöktől, azaz január 21-től csak előzetes moderálást követően jelennek majd meg a kommentek az oldalukon. A legaktívabb kommentelők azonban felkerülnek egy szabadlistára, az ő hozzászólásaik gyorsabban, előmoderálás nélkül jelennek majd meg. 

A web alapeszméje, hogy mindenki mondjon azt, amit akar; az viszont nem az, hogy mindenki ott mondja, amit akar, ahol akarja – írja Uj Péter, aki az előmoderálásra való átállást lényegében azzal indokolta, hogy az utóbbi időben, olvasótáboruk megsokszorozódásával egyre több lett az olyan hozzászólás, ami nem hogy az adott cikkre nem reagált, de még az „értelmes eszmecsere” vagy a „vicc” legtágabb értelmezései sem illettek rájuk. Emellett sok esetben még a törvényesség határait is átlépték. 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2017. január 25. 18:00
Szólásszabadság 2016: mindenki azt mond, amit akar, kivéve, ha ez nem tetszik a zsidóknak.
Bölcs Ész
2016. október 09. 17:40
Ballib-magyar szótár: szólászabadság = kinyithatod a pofádat, de csak ha egyetértesz velünk tolerancia = emberek elfogadása, kivéve ha eltér a véleménye a miénkétől
tango47
2016. augusztus 01. 13:01
Szépen körülírta a dolgot. Nem lett volna egyszerűbb egy szóval megfogalmazni? CENZÚRÁZNAK. Az Origónál már régen ez a szokás. Ha "kényes" témáról szól a cikk, akkor csak moderálás után jelenhet meg a hozzászólás. Ha pedig túl sok az olyan komment, ami nem tetszik nekik, akkor az összeset törlik és kiírják, hogy "EZ A CIKK NEM KOMMENTELHETŐ" Egyszerű nem?
balbako_
2016. április 03. 19:50
Ezt hívják cenzúrának. De aki ezt a szemetet olvassa meg is érdemli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!