Szakértők: A támadásoknak van közös koncepciója

2015. november 22. 15:17

A migráció egy kiváló lehetőség volt a terrorszervezeteknek, hogy katonáikat papírok nélkül Európába juttassák – állapították meg az ATV műsorában szakértők.

2015. november 22. 15:17

A terrorszervezetek katonaként tekintenek tagjaikra, a céljuk minél kisebb befektetéssel minél nagyobb győzelmet realizálni – hangzott el az ATV Szabad szemmel című műsorában. Ehhez kiváló lehetőség volt a migrációs hullám, amivel többeket be lehetett juttatni Európai országokba, papírok nélkül – állapították meg a meghívott szakértők, akik szerint van közös elképzelés a világ különböző pontjain végrehajtott terrorcselekmények mögött, még ha a szervezésük nem is központilag történt.

Nem szabad a bevándorlókat démonizálni, de mindenkit beengedni sem szabad – mondta Besenyő János ezredes. Kiss Álmos Péter megállapította: az iszlám közösségek kooperációja nélkül, kizárólag rendészeti és titkosszolgálati eszközökkel nem lehet kiszűrni a terroristákat. Tarjányi Péter szerint nagyon rossz megközelítés volt, hogy több ország nemzetállami megoldásban gondolkodott a terrorelhárításban. 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2015. november 23. 11:05
gondolom kálmánolga jajjgat a háttérben, nem nem, nem, nem bizonyított.
OHM
2015. november 22. 19:44
Még a végén kiátkozzák a muszlimokat a szektA-TV-n! Ránk hozva a sivatagi szemétiták bosszúját...
Szergej Csagajev
2015. november 22. 19:36
Náculunk, ATV, náculunk? :)
kurbitalis
2015. november 22. 18:26
" Tarjányi Péter szerint nagyon rossz megközelítés volt, hogy több ország nemzetállami megoldásban gondolkodott a terrorelhárításban. " Idióta! A nemzetállami megoldás KÉNYSZERŰSÉG, mivel hiába húzták meg a vészharangot, Merkel még több megszállót barbár hordát hívott meg Európába! A jó durva anyját neki is, meg az ilyen csúsztató idiótáknak is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!