Beléphet a háborúba a NATO? – Mandiner Stratéga Szekszárdon

2024. május 17. 19:02

A szlovák békepárti miniszterelnök merénylet áldozata lett, amely az egyre inkább fokozódó háborús pszichózist tükrözi Európában. Az USA engedélye nélkül a NATO nem küldhet katonákat Ukrajnába. Mandiner Stratéga Nógrádi Györggyel és Somkuti Bálinttal. Házigazda: Pócza István.

2024. május 17. 19:02
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • A szlovák politikában rendkívül erősek a maffia kapcsolatok
  • Olyan időszakba léptünk, amelyek aggasztó folyamatokat rejtenek
  • Ezt a háborút a fronton nem lehet megoldani
  • Világháború körüli helyzet van, amelyet meg kell akadályozni

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­e­x­­­i­ ­p­­­u­­­n­c­­­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
NoFace
2024. május 18. 06:36
Ha elvágják Ukrajna, határon átnyúló köldökzsinórját (pl. Trump) akkor elpusztul. Ez világos. Még ha a háború ebben a pillanatban véget is érne a lehető legjobb forgatókönyv szerint is akkor se tudna életben maradni. A köldökzsinór létszükséglet számukra legfeljebb más kapcsolódásokkal. Kérdés mit tud felajánlani a táplálásért cserébe, (akarva-akaratlanul) addig míg esetleg felerősödik és utána?!
NoFace
2024. május 18. 06:05
Egy kérdés a Somkuti versus Klicsko hasonlat apropóján: Nem lehet, hogy Somkuti a NATO és Klicsko pedig az oroszok, a járulékos "szimpatizánsaival" együtt? (video: 29:30) Hiába a fegyverek számbeli fölénye az atomot kivéve. Nem állítom, csak kérdezem!
Akutyafáját
2024. május 18. 02:34
Minden tiszteletem a Nógrádi professzoré akit én már több mint 20 éve követek, viszont jó tudni Ihogy a korosodó Nógrádi után van egy folytonosság egy szókimondó Somkútiiban. A Horváth Józsi, Vukics Ferenc, Kiszely Zoltán és a Földi László se rosszak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!