Részt vesz Göncz Árpád temetésén Orbán Viktor

2015. november 02. 14:48

Részt vesz Göncz Árpád egykori államfő temetésén Orbán Viktor – jelentette ki Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

2015. november 02. 14:48

Orbán Viktor kormányfő részt vesz Göncz Árpád egykori államfő temetésén - mondta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn az MTI érdeklődésére.

Göncz Árpád életének 94. évében, október 6-án hunyt el. A volt államfőt november 6-án délután helyezik végső nyugalomra az Óbudai temetőben. A Magyar Írószövetség, az Országgyűlés és a Magyar Köztársaság volt elnökének ravatalánál egykori rabtársa, Mécs Imre mond búcsúbeszédet, és Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát vesz búcsút tőle római katolikus szertartás keretében.
 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2015. november 03. 07:38
Természetes, hogy részt vesz!
kjkj945
2015. november 03. 07:37
Azt mikor mondják meg, hogy KI NEM VESZ RÉSZT az ismert politikusok közül.
yes_we_can
2015. november 03. 01:22
A 444-ből: "Hiába kérte az ellenkezőjét Göncz Árpád, mégis lesznek magyar és nemzetközi közméltóságok a pénteki temetésén - tudta meg az Index. Gönczöt Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát mellett egykori 56-os rabtársa, Mécs Imre fogja búcsúztatni, és valamilyen formában közre fog működni Bródy János, Koncz Zsuzsa és Bálint András is. Részvételét jelezte Heinz Fischer osztrák elnök, és az Indexnek Havasi Bertalan apród elárulta, hogy Orbán Viktor is elmegy a búcsúztatásra. Feltehetően nem hivatalos minőségben, hanem csak magánemberként." Nem bírták ki valami primitív megjegyzés nélkül.Az "apród" szócska itt azt jelenti,esélytelen a sokat emlegetett árokbetemetés,egymással való, emberhez méltó vita.
=nessuno=
2015. november 02. 23:44
Jó hogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!