Elhasalt a Kívánságkosár

2015. november 27. 10:40

Tíz év után megszünteti a Kívánságkosár című műsorát az MTVA – írja az Origo. A közmédia megújult műsorstruktúrára hivatkozva veszi le a képernyőről a műsort, aminek utolsó adása év végén lesz látható.

2015. november 27. 10:40

Megszűnik az MTVA egyik régi műsora, a Kívánságkosár. A műsor tíz éve futott a Duna TV-n, év végén azonban befejezik a műsort, nem lesz több új adás – írja az Origo. „Ezúton tájékoztatjuk, hogy a közmédia műsorstruktúrája januárban megújul. Ebből adódóan szűnik meg a Kívánságkosár című műsor, az utolsó adás év végén lesz látható” – írta az Origo kérdésére az MTVA sajtóosztálya.

A Duna TV a saját műsorát így jellemezte az oldalán: „A Kívánságkosár immár fogalom. Minden hétköznap 12:30 és 14:30 között zenével, beszélgetéssel, programajánlatokkal, szívhez szóló üzenetekkel és telefonos jókívánságokkal színesítjük nézőink napját. A Duna Televízióban mindig is volt olyan műsor, amelyben a nézők egymásnak küldhettek üzeneteket zenével, verssel. Büszkék vagyunk rá, hogy levélíróink a »Magyarságot összekötő hídként« emlegetik műsorunkat.” 

A műsor egyik legismertebb jelenete az volt, amikor egy operatőr átszaladt az élő műsorban a háttérben, majd amikor észrevette, hogy a műsor megy, egy hasassal próbált kikúszni a képből.

 

A kívánságműsorok kedvelői azonban fellélegezhetnek: a Dunán 40 éve futó műsor, az Önök kérték várhatóan marad a közmédia képernyőjén.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2015. november 28. 10:45
éppen 10 évvel élte túl önmagát. a számolást az ökrökkérték folytatja.
Békanász a hasadon
2015. november 28. 10:44
Hála istennek. Fel nem foghattam soha, ki a fene kéri ezeket az állandóan visszatérő izléstelen giccseket.
jenei.balazs
2015. november 28. 10:44
A közmédia felégeti a Magyarságot összekötő hidat a közszolgálatiság jegyében... :(
Laibach
2015. november 28. 00:09
Lesz helyette Habony-Finkelstein-Birnbaum összes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!