Tüntetők: Kínos helyzetbe hozza Magyarországot a kerítésépítés

2015. július 15. 09:22

Kedden este Budapest belvárosában a déli határon épülő kerítés ellen tüntettek. A demonstrálók szerint nincs értelme a kerítésépítésnek, az csak jobban elszigeteli majd az országot.

2015. július 15. 09:22

A szerb-magyar határon épülő kerítés ellen tiltakoztak mintegy félezren kedd este Budapest belvárosában. A Migráns Szolidaritás (MigSzol) Csoport szervezte a tüntetést. Amikor a szervezők meghirdették a tüntetést, nem tudták, hogy a szerb-magyar határon ezzel egy időben már megkezdték a kerítésépítési munkálatokat.

„Fogalmam nincs, hogy ezt a kerítést vajon meg fogják-e építeni, még mindig bízom egy kicsit abban, hogy nem. Ez horribilis költséggel jár, a gyakorlati haszna nulla, még kínosabb helyzetbe hozza Magyarországot, még jobban elszigeteli hazánkat, én azt gondolom, hogy ennek semmi értelme nincs” – mondta Kékesi Márk, a MigSzol egyik alapítója.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. július 16. 02:03
Egyszerű az egész ,mint faék , még az a darázs légy berepül a lakásba látja hol a kijárat igyekszik arra menekülni,nem a falnak egyenest , ballibsik erőszakos diktatórikus módszerekkel utolsó lehetőség után kapkodnak hátha szavazatokat tudnának gyüjteni az idegenekkel .De a vándorok is eléggé buta népség mindene át gázolnak barbárok módjára ,egyáltalán nem úgy viselkednek hogy a helyet meg kéne becsülni jövőt élni benne.
áfonya
2015. július 16. 01:54
Hülye az aki nem érti meg ,minden terület ház bejáron kapu van ,ennek ellenére a veszélyes kerítésre felmászik ott akar bejutni .Igy van ez az országhatárnál.Szocbolsik teljesen belezavarodtak a kerítés fogalmában. Még az állat felfogja látja hol a ki-be járat ,,,csodálkozom a ballib annyira hülye nem érti meg .
néhai Ch.Pilot
2015. július 16. 00:14
Ezek a Migrénes Szolgálólányok inkább futball-huligánoknak néznek ki, akik éppen szétszaggatják egy kapu hálóját. Aki a magyar-szerb zöldhatáron épülő kerítés ellen tiltakozik, az valószínűleg csempészésben érdekelt.
lenhardt
2015. július 15. 21:26
Kínos helyzetbe az álliberális szemforgatók hozzák az országot. Ezek az eltévelyedettek nem a magyar emberek érdekeit védik, hanem a jöttmenteket pátyolgatják. Itthon is van éppen elég szegény ember, akin érdemes lenne segíteni. Miért nem teszik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!