Oleg Ribacsuk: 5000-nél jóval több amerikai katona jöhet Kelet-Európába

2015. június 22. 15:27

A volt ukrán miniszterelnök-helyettes magabiztosan állítja: nem 5000, annál sokkal több amerikai katona Kelet-Európába telepítése várható. Colleen Bell keményen odaszólt Moszkvának.

2015. június 22. 15:27

Miközben Oroszország és a NATO is folyamatosan hadgyakorlatokat tart, Moszkva pedig 40 új nukleáris rakéta hadrendbe állítását tervezi, Colleen Bell a Külgazdasági- és Külügyi Intézetben tartott múlt heti beszédében keményen odaszólt Oroszországnak. A nagykövet szerint a nyugati szövetségeseknek kötelességük gondoskodni arról, hogy Oroszország keményen megfizessen azért, ha továbbra is semmibe veszi Ukrajna szuverenitását. 

Ugyanott Oleg Ribacsuk, Ukrajna egykori miniszterelnök-helyettese a TV2-nek kijelentette, biztos abban, hogy nem 5000 amerikai katonát fognak Kelet-Európába telepíteni, hanem sokkal többet. Bár konkrét forrásokat nem kívánt megnevezni ezzel kapcsolatban, általánosságban a rigai és a tallini biztonsági csúcstalálkozókon elhangzottakra hivatkozott.

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gázszerelő
2015. június 23. 16:30
Területvédő "Az agyhalot fideszbuzik ezt a megszállást is támogatni fogják ha a felcsúti bugris rábólint. Mert nincs önálló gondolatuk, nem a nemzet érdeke az első, hanem párté. " Ugyanúgy ahogy a kommunisták védték rákosit meg a pártot Csak még azok se voltak ennyire korlátoltak Ez is bizonyítja hogy a fidesz és szavazói bolsevik kommunistábbak rákosinál is
Gázszerelő
2015. június 23. 16:28
Türelem [Hozzászóló kiszűrése] 2015. június 22. 19:40 A nemzetközi szaktekintély, Nógrádi György professzor úr ma a rádióban a migráció kapcsán az ok-okozati lánc kapcsán azt fejtegette, hogy a történések mögött mindenütt ott található Amerika. Én is csodálkozom, hogy Nógrádi, zsidó létére mennyire tárgyilagos, Ihazmondó és szakszerű Semmiképpen sem polkorrekt, kimondja amit gondol Még Szaniszló Ferenc is többször meghívta már a Világpanorámába
Ultima Ratio
2015. június 23. 13:08
Minél több itt a szövetséges katona, annál jobban vérnyákolnak a ruszki seggnyalók, és nekem annál jobb a kedvem :) Kár, hogy nem itt csináltak most hadgyakorlatot, tuti jól szórakoztam volna a habzó szájú komcsi férgeken :D
ElQurMinator
2015. június 23. 11:51
Sürgősen ki kellene a NATO-ból lépni, attól félek, hogy már így is késő. 750 amerikai itt, nehézfegyverzettel? Ettől nagyobb nemzetbiztonsági kockázat nincs a világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!