A hálózat örök

2015. február 03. 13:05

Huth Gergely és Kerekes András Lejáratás és bomlasztás - A hálózat örök című dokumentumfilmjének előzetese.

2015. február 03. 13:05

Lejáratás és bomlasztás - A hálózat örök című dokumentumfilm előzetese.

Ha le akarod járatni az ellenséged, zúzd szét a becsületét és fordítsd ellene az elvbarátait. Ilyen egyszerű ez. A hálózat örök érvényű módszertanának bemutatása Szalai Sándor szociológus történetén keresztül.

Rendező: Huth Gergely; játékfilmes rendező: Kerekes András; producer: Skrabski Fruzsina; gyártásvezető: Zsalakó Réka; forgatókönyv: Mező Gábor - A Hamvas Béla Kultúrakutató Intézet múltfeltárása alapján.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2015. február 03. 23:38
A Hálózat irányít mindent. Ma is. Nem Orbán Viktor az, aki a tényleges hatalmat gyakorolja itt.
korona
2015. február 03. 20:48
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- 17-ÉN PUTYIN !!! Február 17.-én Vlagyimir Putyin orosz elnök Budapestre látogat. Az atlantista, Amerikából pénzelt erők erre a napra provokációt készítenek elő. Lépni kell! Az egyoldalú nyugati függést elutasítóknak is fel kell emelniük a hangjukat. Éppen ezért hívunk mindenkit február 17.-re, budapesti megmozdulásunkra. Az Orientalista.hu és a Kiállunk Oroszország mellett Facebook-oldal Oroszország melletti rokonszenv-tüntetést tart az orosz államfő budapesti munkalátogatásának napján. Elég Brüsszel és Washington diktátumaiból! Csatlakozzon hozzánk mindenki, aki ki kíván állni Magyarország keleti nyitása és az Eurázsiai Gazdasági Unióval való kapcsolatfelvétel mellett, és aki úgy gondolja, hogy a nyugati elnyomással szemben csak Oroszország képezhet ellensúlyt! Elég a felforgatókból, és a majdani forgatókönyv producereiből! Csatlakozzon hozzánk mindenki, aki szükségesnek tartja ellensúlyozni egyes, magyarországi politikai szervezetek felelőtlen, oroszellenes uszítását, egyoldalú amerikai orientációját és a látogatást ellenző provokatív megmozdulásait. Elég a NATO rejtett, népirtó háborújából! Csatlakozzon hozzánk mindenki, aki úgy véli, hogy Oroszország, és Vlagyimir Putyin kiállása lehet a biztosítéka annak, hogy a Don-medencében folyó konfliktusnak ne essenek áldozatul az ukrajnai kisebbségek: magyarok, ruszinok, oroszok. Magyarország érdeke a nemzetközi párbeszéd; a magyar függetlenség és szabadság záloga, hogy ez mind a Nyugat, mind a Kelete felé biztosítva legyen. Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen! Mutassuk meg, hogy Magyarország erős, független és nyitott! Mutassuk meg, hogy meg akarjuk menteni Kárpátalja és a Don-medence népét! Mutassuk meg, hogy Budapest nem a Majdan! Orientalista.hu / Megmozdulás a magyar-orosz barátság mellett / Fb oldal
koronaszepe
2015. február 03. 18:29
executive producer ; Habony Árpád szakmai módszertani referens; Arthur J. Finkelstein
Tintamin
2015. február 03. 17:28
Ezt nyomja a fidesz is, nem? A sok ávóssal a soraiban. Nem is lesznek nyilvánosak az ügynökakták soha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!