A BMW cáfolta, hogy Magyarországon nyitnának gyárat

2015. február 04. 06:59

Cáfolta a magyar sajtó értesüléseit a BMW, nem terveznek gyárat építeni Magyarországon – jelentette a Dow Jones Newswires. A cikk szerint a Daimler szóvivője is cáfolta, hogy döntöttek a kecskeméti Mercedes-gyár bővítését illetően, de a lehetőséget nem zárta ki.

2015. február 04. 06:59

Mégsem építene gyárat a BMW Magyarországon – értesült a Dow Jones Newswires. A VS.hu tegnap adott hírt róla, hogy az Orbán-Merkel találkozón több német nagyvállalat, így a BMW, a Daimler és a Siemens beruházásairól is megállapodott a két kormányfő.

A Dow Jones Newswires iMarket Reportson megjelent cikke szerint a BMW egyértelműen cáfolta, hogy beruházást terveznének Magyarországon, míg a Daimler szóvivője elmondta: lehetséges, hogy bővítik a kecskeméti Mercedes-gyárat, de erről még nem született döntés. A Napi Gazdaság is arról írt, hogy kérdésükre a BMW cáfolta a VS értesülését.

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldman
2015. február 04. 10:49
Itt maszturbál az összes húgyagyú ballibant. Ez legyen a legnagyobb örömük!
ptiszai
2015. február 04. 10:05
Fideszes kamu kilőve .:)
Terka
2015. február 04. 09:41
Magyar autógyár, magyar buszgyár? Az Ikarust is tönkrevágta a pénzes fideszes seggnyaló. Lehet ötletelni, de tágra nyílt szemekkel rá kellene végre csodálkozni arra, hogy a rendszer egyedüli célja egy szűk elit érdekeinek kiszolgálása az ország szétrablásával. Erre irányul az összes törvény, a közigazgatás,választási rendszer, pályázati rendszer.
qccqccqcc
2015. február 04. 09:37
Sőt, lebontják a meglévő Mercedes-gyárat, és az audit is elviszik.... Jut eszembe: a Siemens nem cáfolta Paksot? De érdekes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!