Örömóda és Orbán, takarodj! – internetadó-tüntetés egyetlen végtelenített videóban

2014. október 28. 23:41

A kedd esti József nádor téri tüntetés, hét végtelenített másodpercben összefoglalva.

2014. október 28. 23:41

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. október 29. 10:36
Ez lassan a 22 millió román szintjére fog süllyedni.
Gezuka001
2014. október 29. 10:01
Elég sok ismerős arcot láttam. Ezek a gyerekek ott voltak tavaly márciusban is a Fidesz székház sikertelen ostrománál is! Az egyik lányon álarc volt, de jól kivehető a kis vörös haja miatt! :) A kis Füzessi meg remélem este hazament és jól kiverte a brét, mert amilyen kis szenvedélyes szónoklatot adtak a szájába, mást nem is tehetett! :)
Rockpapa
2014. október 29. 08:23
Kiváncsi leszek ,hogyan mozdul meg Európa,és USA újságíró társadalma,amikor majd az ATV munkatársait köpik le egy jobboldali tüntetésen.Valószínű óriási hiszti lesz a sajtószabadság sárbatiprásáról.
Rockpapa
2014. október 29. 08:19
Nem kell intenetadó,de ez a hülye kis USA mániás liberális pöcsök sem kellenek.Nem kell hogy visszajöjjenek a meleg álamtitkárok,akik könnyek között jelentik be este a főmüsorban másságukat.Ha pedig sikerül megpuccsolni a kormányt, akkor legyen.De azután többet ne beszéljen itt senki sem demokráciáról.Szabad vállasztás helyett,kérdezzük meg Heller Ági nénit,Konrád Gyuri bácsit,na és az USA nagykövetet hogy kire gondolnak.Minden napra esik majd egy Holokauszt évforduló,és reggeltől estig a rádióadók sugározzák Bródy és Koncz dalait.A Tel-Aviv-i befektetők meg jókat bótolnak a szocialistákkal a maradék konczon.Mi meg befogjuk a pofánkat,mert 40 év alatt megtanultuk hogyan kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!