Ezrek tüntettek a netadó ellen

2014. október 27. 09:42

Tüntetők indokolják az internetadó elleni ellenszenvüket, a Hősök terén mobiltelefonok világítanak.

2014. október 27. 09:42

A József nádor térről az Andrássy úton a Hősök terére vonuló tüntetőket kérdeztek az Index munkatársai arról, miért is tüntetnek a netadó ellen. Van, aki szerint nem lehet kivetni adót olyasvalamire, amit más országban alapjognak nyilvánítottak. Néhányan „a pornót nem adjuk” táblával vonultak.  

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. október 27. 22:33
Most legalább a képből tudom, hogy mire való az "okostelefon". Az én elemlámpám jobban világít és főleg olcsóbb. Egyébként biztos, hogy az okostelefonnak okos a gazdája is?
cutcopy
2014. október 27. 17:57
Sok újgazdag ficsúr mutogatja az Iphone-ját a pesti éjszakában miközben sír hogy nincs pénze netre..
Potymog
2014. október 27. 14:31
Ha valaki előfizetett az internetre, az már amúgy is fizet adót, hisz nem ÁFA mentes. Mennyi ürüggyel és hány fajta adót lehet kivetni egy népre?
gudmen
2014. október 27. 14:05
"Vegyes érzések kavarogtak bennem annak kapcsán, hogy tegnap este Demszkyvel közösen tüntettem. Budapest húsz éven át regnáló főpolgármestere a Kádár-rendszer végnapjaiban a tegnapinál lényegesen rizikósabb demonstrációkon kóstolt bele a politikába, csak hogy Anakin Skywalkerből vérbeli Darth Vaderré válva a 2006-os rendőrroham legfőbb pribékjét, Gergényit szolgálataiért Pro Urbe díjjal tüntesse ki. Demszky tegnap a halott nagyúr kísérteteként tért vissza, ezzel hiteltelenítve az egykori bajtársa ellen szervezett demonstrációt. Mi tagadás, kurvára zavar, hogy a korrupt és alkalmatlan balliberális pártok rég leszerepelt ikonjai mindenre rá próbálnak telepedni, amitől az egykoriakhoz hasonlóan jól fizető, kényelmes politikai állásokat remélnek, ugyanakkor bevallom, tegnap este megnyugtató érzés volt, hogy se Gergényi, se Gyurcsány nincs már olyan pozícióban, ahonnan jelvény nélküli rendőrterroristákat uszíthatnának a demonstráció résztvevőire. Nekem nem a Fidesszel van bajom. A politikai garnitúra az, ami rothadt, aljas és hazug. Nincs különbség és nincs választás. Orbán és Gyurcsány ugyanannak a végletekig leértékelődött érmének a két oldala. Ne feledjük el, hogy ezt a mocsok sarcot is először az MSZP próbálta bevezetni, csak akkor még létezett ellenzék, amelyik nem a Kajmán-szigeteken nyalogatta a sebeit az egymást követő választási vereségek után. A sajtószabadság se fájt soha az úgynevezett baloldalnak, ha éppen ők szüntettek meg műsorokat és lehetetlenítettek el újságírókat. Az ő uralmuk idején is általános volt a rablás és a korrupció, csak nekik nem volt kétharmaduk, úgyhogy az akkor még nem tudott olyan nagyüzemi méretekben zajlani, mint most. A front nem a bal- és a jobboldal, hanem a politikusok kasztja és a társadalom között húzódik. Tegnap este áttörtük az ellenség vonalait. Jöhet válaszul bármekkora Békemenet, megadóztathatják akár az anyatejet, tegnap végre nem a politikai szekták és túlmozgásos híveik alkották az utcai tömeget, hanem az interneten szerveződő szabad polgárok sokasága. Ez pedig nagyon rossz hír a Parlamentben ülő vagy oda vágyakozó szociopatáknak. Ők is jól láthatják, hogy lassan megszületik az az erő, amely ellensúlyt képez majd a féktelen harácsolásukkal és a sötét, mérgező létezésükkel szemben." Puzsér Róbert
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!