Fellépne az illegális migráció ellen Pintér

2014. október 17. 13:47

További közös erőfeszítések szükségesek az illegális migráció és az embercsempészet elleni küzdelemben - hangoztatta Pintér Sándor belügyminiszter pénteken Budapesten, miután megbeszélést folytatott osztrák és szerb kollégájával.

2014. október 17. 13:47

A belügyi tárca vezetője Johanna Mikl-Leitner osztrák és Nebojša Stefanović szerb belügyminiszterrel az embercsempészet és az illegális migráció elleni fellépés lehetőségeiről tárgyalt.

A megbeszélés után tartott sajtótájékoztatón Pintér Sándor azt mondta, mindhárom országban az egyik legnagyobb probléma az illegális bevándorlók nagy száma. Egy kérdésre válaszolva a belügyminiszter közölte: 2013-ban 24 és 26 ezer között volt azok száma, akik illegálisan lépték át az ország határát.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. október 18. 08:49
Helyes. Tekintettel a járványokra a szigorítás ésszerű és szükséges.
EU Diktatúra
2014. október 17. 21:33
Riwen, Le kell lőni a határt illegálisan átlépő személyeket; aki átjut, azt pedig deportálni kell. Ilyen egyszerű. Riwen van aki jobbat tud Le kell lőni a házad-lakásod ajtaját illegálisan átlépő cigán személyeket; aki átjut, azt pedig deportálni kell. Ilyen egyszerű.
EU Diktatúra
2014. október 17. 21:32
Fellépne az illegális migráció ellen Pintér Olajat viszont továbbra is enged szőkíteni a Don, és a kinai piacain - Monori Center, Ganz-Mávag telep - is akadálytalanul folyhat az Áfa és adócsalás
kukagyerek
2014. október 17. 17:26
Gyors észjárású faszi ez is! Akkor kezd meditálni rajta, amikor már ellepték az idegenek az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!