Piramisjátékos potencianövelőt árul Lamperth Mónika

2014. május 22. 13:43

MLM-rendszerben árul potencianövelő szert Lamperth Mónika – írja az atv.hu riportere, aki megtalálta a kiöregedett szocialista politikusok temetőjét. Kökény Mihály, Székely Tamás és Juhász Ferenc mellett Herényi Károly is részt vett az üzletben.

2014. május 22. 13:43

Emésztési zavarokat, fáradékonyságot, merevedési problémákat gyógyít a Kyäni nevű szer, melyet MLM-rendszerben árul több volt szocialista miniszter és politikus. Az atv.hu riporterét, Szlazsánszky Ferencet is be akarták szervezni, ezért ment el a találkozóra, ahol többek között Lamperth Mónika belügyminiszterrel is találkozott.

A cég egyik munkatársa szerint a hálózatban van például két volt szocialista egészségügyi miniszter, Kökény Mihály és Székely Tamás, de kapcsolatban áll a céggel Herényi Károly volt MDF-es politikus, Lévai Katalin egykori esélyegyenlőségi illetve Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter is. A riporter megkeresésére Székely elmondta, hogy valóban részt vett a cég munkájában korábban, de azóta megszakadt a kapcsolat, Kökény pedig elmondta, hogy jelenleg nem dolgozik aktívan a cégnél, de ajánlja termékeit.

A Kyäni Hungary Kft. és a Kyäni Europe AB ellen tavaly ősszel egyébként eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2014. május 23. 19:42
"Kökény Mihály és Székely Tamás, de kapcsolatban áll a céggel Herényi Károly volt MDF-es politikus, Lévai Katalin egykori esélyegyenlőségi illetve Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter" Kemény csapat. Potencianövelő árusítására ezért ők a legalkalmasabbak.
1120
2014. május 23. 01:29
"MLM-rendszerben árul potencianövelő szert Lamperth Mónika" Nálam eddig ez az év híre! :DDD
Ángyán Páván
2014. május 22. 23:18
Miért utálja Lampért a szökőkutat? Mer annak nem kell viagra.
Ángyán Páván
2014. május 22. 23:11
Ez a kofa pofa, ez a gesztus, ez a fazon... Anyám borogass...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!