Vitáztak az EB-elnökjelöltek

2014. április 28. 18:50

Az Európai Bizottság elnökjelöltjei, Jean-Claude Juncker, Martin Schulz, Guy Verhofstadt és Ska Keller vitáztak a kontinens jövőjéről.

2014. április 28. 18:50

Többek között a gazdasági talpraállás, a munkanélküliség, a közös külügy, a biztonságpolitika és a bevándorlás volt a téma az Európai Bizottság elnökjelöltjeinek első vitáján, melyet az Euronews közvetített élőben. A vitán részt vett Jean-Claude Juncker az Európai Néppárt, Martin Schulz az Európai Szocialisták, Guy Verhofstadt a Liberálisok és Ska Keller a Zöldek képviseletében.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. április 29. 19:12
Öt percig tudtam nézni, még tegnap élőben. Ennyi semmitmondó dumár európai értékrendről csak a magyar baloldal idióta politikusaitól hallottam. Itt mindegyiktől. Juncker ugyanúgy alkalmatlan, mint a többi jelölt. Ezek ki tudják választani a leghülyébbeket maguk közül.
Horlas
2014. április 29. 16:57
Elméletben.
drkovax
2014. április 29. 09:13
Egyébként a zöldeknek és a liberálisoknak tuti kisebb lesz a frakciója, mint az euroszkeptikusoké. N. Farage miért nem volt ott ? Vagy ha ő nem kellett oda, mit keresett ott ez a kettő ? Hja, hogy többnek tűnjenek ... Ez nem agymosás, meg a szabad média korlátozása ?
red label
2014. április 29. 09:00
Van az internacionalizmus, és a nacializmus. Egyszerü a képlet, nem kell cizelázi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!