A Fidesz-KDNP bemutatta határon túli képviselőjelöltjeit

2014. április 18. 11:22

Kárpátalját Bocskor Andrea, a Vajdaságot Deli Andor, a Felvidéket pedig Gubík László képviseli – közölte Pelczné Gáll Ildikó.

2014. április 18. 11:22

Bemutatta pénteken a határon túli magyar közösségekből érkező európai parlamenti (EP-) képviselőjelöltjeit a Fidesz-KDNP. Kárpátalját – a lista 9. helyén – Bocskor Andrea, a beregszászi magyar főiskola tanára, Vajdaságot - a 10. helyen - Deli Andor, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) tagja, a Felvidéket pedig – a jelképes 21. helyen – Gubík László, a Magyar Közösség Pártja (MKP) ifjúsági szervezetének elnöke képviseli – közölte Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke, a Fidesz-KDNP EP-választási listavezetője budapesti sajtótájékoztatóján.

Azt már korábban bejelentették, hogy Erdélyt Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke, a diaszpóra magyarságát pedig Schöpflin György képviseli a listán.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. május 27. 16:53
Ostobák vagytok szocik és nem értetek semmit! ezért buktatok!!!
basatu
2014. április 19. 18:38
A fidess a határon túli erkölcstelen polyácákat favorizálja és a honi voksokkal akarjaq őket az unió parlamentjébe küldeni ,mert a kinti magyarok ilyen idiótákra nem hajlandók szavazni!
kjkj945
2014. április 18. 15:45
21-re csökken a magyar EP-képviselők száma 2014-től http://hu.wikipedia.org/wiki/2014-es_eur%C3%B3pai_parlamenti_v%C3%A1laszt%C3%A1s_Magyarorsz%C3%A1gon A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt Alternatív Magyar Néppárt Demokratikus Koalíció Együtt 2014 Párt Együtt – A Korszakváltók Pártja Európai Föderalista Párt Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Független Kisgazda-, Földmunkás és Polgári Párt Jobbik Magyarországért Mozgalom Jólét és Szabadság Demokrata Közösség Kereszténydemokrata Néppárt Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (később úgy döntött, hogy mégsem indul)[5] Lehet Más a Politika Magyar Demokráciáért és Hazáért Párt Magyar Gazdaság Párt Magyar Igazság és Élet Pártja Magyar Liberális Párt (később úgy döntött, hogy mégsem indul)[6] Magyar Republikánus Politikai Párt Magyar Szocialista Párt Magyarországi Cigányok Fóruma – Összefogás Magyarországért Párt Magyarországi Munkáspárt 2006 – Európai Baloldal Magyarországi Szociáldemokrata Párt Modern Magyarország Mozgalom Párt Nőpárti Együttműködés Pártja Összefogás a Civilekért Párt Összefogás Magyarországért Párt Összefogás Párt Párbeszéd Magyarországért Párt Seres Mária Szövetségesei Szabad Magyarok Pártja Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja Tégy! Ne Tűrj Tovább! Párt Új Dimenzió Párt Új Magyarország Párt Vállalkozók Szövetsége a Reformokért Zöldek Pártja
Nopara Diezoo
2014. április 18. 15:22
Ferenc pápa zsoldosai svájciak. A despota hűbérurak megbízottjai meg nem mutatnak túl jól egy demokratikus választáson. Ha Fidesz tagok akkor meg nem határon túliak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!