Horthy Miklós Kárpátalján

2014. március 04. 13:58

„A kormányzó Csapon, Munkácson, Beregszászon és Huszton megszemlélte a Ruténföldet felszabadító honvédcsapatokat.”

2014. március 04. 13:58

Kárpátalja 1939-es megszállása egy, a Magyar Királyi Honvédség által végrehajtott katonai akció volt 1939. március 15–18. között, a függetlenségét március 14-én kikiáltó Kárpát-Ukrajna ellen, melynek során a magyar csapatok elfoglalták Kárpátalja teljes területét, mely ezt követően egészen 1944 októberéig a Magyar Királysághoz tartozott. Horthy Miklós is meglátogatta a Kárpátalját visszafoglaló csapatokat.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2014. március 05. 07:42
A Fidesz egy olyan konglomerátum, amelyik az ország kikulisszázását ugyan valahogy megcsinálta, de az emberek továbbra is rabszolgafizetéseket, rabszolganyugdíjakat kapnak. Sőt, volt alkalom, amikor Orbány kimondottan az OLCSÓ MUNKAERŐVEL dicsekedett és, hogy LEGYÜNK BÜSZKÉK A V ENDÉGMUNKÁSNAK KIVÁNDOROLT FIATALJAINKRA. A Fidesz a SZÜRKE párt: van benne minden: zsidó, volt kommunista, hitgyülis, ájtatoskodó "katolikus" stb. Ezidáig az emberek jobb életlehetőségeiért NEM TETT SEMMIT. Az ország népének 80%-ka állandó PÉNZZAVARRAL küszködik. A munkások jogait megnyirbálták, de nagyon. Szép beszédeket tart Orbán az egybegyűlteknek (akiknek bizonyára nem kicsike a fizetésük, nyugdíjuk). Taps. Hajrá MJagyarország! Hajrá Magyarok! STB Egyebet felmutatott?
Geszler Herrmann
2014. március 04. 21:38
Milyen megszállásról ír ez?
Karcsi75
2014. március 04. 18:53
Yeah, Horthy for president!
56október
2014. március 04. 18:30
A világ valóban változik, talán ezért sem feledjük a Trianon előtti Magyarországot. Mert ha ezeréves határokat meg lehetett változtatni (és istenem, hogyan....?!), akkor kilencvenéves határokat is meg lehet változtatni. No ennyit erről, de pont most pont ez a videó tényleg nem biztos hogy okos dolog volt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!