Egy jászapáti cég fizette a Kuruc.info óriásplakátját

2013. december 12. 19:07

Egy jászapáti cég, a Unified Quality Kft. rendelte meg és finanszírozta a Kuruc.info fővárosi óriásplakátját, legalábbis ezt állítja Nagy Attila, a cég ügyvezetője az Indexnek írt levelében. Figyelemfelkeltő alkotásnak szánta a hirdetést.

2013. december 12. 19:07

Egy jászapáti cég rendelte meg és finanszírozta azt az Kuruc.infót reklámozó óriásplakátot, ami a Budaörsi úton volt látható. A cég ügyvezetője az Indexnek írt levelében leplezte le magát: „Nagy Attila vagyok, az Unified Quality Kft. ügyvezetője. A napokban értesültem arról a hisztériakeltésről, ami a Kuruc.info Budapesten megjelent óriásplakátja körül forog. Szeretném Önt tájékoztatni arról, hogy a plakát kihelyezését figyelemfelkeltő alkotásként az Unified Quality Kft. rendelte meg és finanszírozta, a Kuruc.info hírportál üzemeltetőitől függetlenül.”

A cég ügyvezetője szerint az óriásplakát egyfajta meglepetés volt a Kuruc.info részére, mellyel azt kívánták honorálni, hogy a portál ingyenes hirdetési felületet biztosított a Unified Quality Kft. részére. Nagy Attila szerint a Kuruc.infóra nem vonatkoznak a magyar jogszabályok: „A legolvasottabb jobboldali hírportál Magyarországon a Kuruc.info, ez azonban nem jelenti azt, hogy magyarországi székhelyű, szerverű vagy szerkesztésű oldal volna, így törvényeink sem vonatkoznak rájuk, ahogy például a BBC-re sem.”

A jászapáti üzletember az Index kérdésére tagadta, hogy ő adta volna ki Dezső András újságíró levelét és telefonszámát a Kuruc.infónak.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. január 23. 13:27
Dolgozik a Szekeres?A múltkor a Kéri most ez. Gyanús!
DezInf
2014. január 11. 12:16
Mizu maszájharcos, muszáj harcolnod a démonaiddal?? :)))
Mr Fabulous
2014. január 08. 21:17
Milyen "ekkora céget", balfaszkám? A tavalyi bruttó árbevételük kétmillió forint volt.:D
Mr Fabulous
2014. január 08. 21:17
Milyen igényes honlapjuk van.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!