Átadták a Prima Primissima díjakat

2013. december 07. 19:33

A magánalapítású elismerést idén is tíz kategóriában osztották ki pénteken a Művészetek Palotájában. Nyert mások mellett Darnyi Tamás, Molnár Piroska és az Inforádió is.

2013. december 07. 19:33

A 2013. ÉVI PRIMA PRIMISSIMA DÍJ nyertesei:  

Magyar irodalom: Lackfi János  

Magyar színház- és filmművészet: Molnár Piroska  

Magyar képzőművészet: Nádler István 

Magyar tudomány: Dr. Freund Tamás 

Magyar oktatás és köznevelés: Dr. Bagdy Emőke 

Magyar építészet és építőművészet: Dr. Bachmann Zoltán 

Magyar sajtó: Inforádió 

Magyar sport: Darnyi Tamás 

Magyar népművészet és közművelődés: Petrás Mária 

Magyar zeneművészet: Marton Éva  

Közönségdíj: Pál Ferenc 

 

A Prima Primissima díjat Demján Sándor alapította 2003-ban, az idei évtől viszont Csányi Sándor és az OTP finanszírozza az elismerést.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Db605
2013. december 08. 10:18
úgylátom a egyik sanyi kiábrándult belőlünk , de baj nincs van lám egy másik sanyi aki meg a tönkrebaszott hitelesek , pénzéből adományoz ... nagylelkű és nemes gesztus , sándor Isten fizesse meg ...de jó nagy kamattal
anegy_
2013. december 08. 09:46
Jó magyarnak lenni, büszkeséggel tölt el, hogy ilyen emberi nagyságok élnek velünk! Őszinte gratulációm az összes díjazottnak, meghatottság nélkül nem lehetett végig nézni a Díjátadást!
bini
2013. december 07. 20:26
Mindegyik díj a megfelelő helyre és személyhez ment. Nekem a kedvencem Bagdy Emöke már elég rég óta. De mindannyiuknak tiszta szivemből gratulálok, büszkék lehetünk rájuk teljesitményükre és emberi kvalitásukra egyaránt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!