Ferenc pápához fordultak a Szocdemek a szociális temetés ügyében

2013. szeptember 12. 16:28

Schmuck Andor, a Szocdemek elnöke személyesen adta át a vatikáni San Carlo Palotában azt a levelet, amelyben a magyar szociáldemokraták a katolikus egyházfő támogatását kérik az szociális temetésre vonatkozó törvény módosítása érdekében.

2013. szeptember 12. 16:28

Schmuck Andor a találkozót megelőzően egyértelművé tette, hogy a magyar parlament által elfogadott törvényben szereplő kötelezettség embertelen és ellentétes a keresztényi elvekkel. A SZOCDEMEK vezetője által szignált levél szerint a párt tagjai és szimpatizánsai hálás szívvel adóznak a „Szentatya szegények és rászorulók érdekében végzett áldozatos munkájának, ezért kérik, hogy ebben a kérdésben a katolikus egyházfő álljon ki a rászorulók érdekében, segítse a keresztényi elvek megvalósulását a gyász szomorú pillanataiban” ‒ áll a Szocdemek közleményében.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2013. szeptember 12. 18:48
Hát jó helyre mentek. Meg fogják kapni a megfelelő választ. Semmi sem jó, semmi sem elég.
VakzKommondor
2013. szeptember 12. 18:11
Andorka gondolom fél, hogy egyik rokon sem fogja elbírni. Már ha kimegy valamelyik a temetésére.
cutcopy
2013. szeptember 12. 18:04
"Ferenc pápához fordultak a Szocdemek a szociális temetés ügyében" Ezzel a baromsággal Schmuckék csak azt bizonyítják be, hogy keményvonalas ateisták..
StG
2013. szeptember 12. 17:11
Mit is lehet erre irni... Szép pillanat, amikor a szoci emlőkön nevelekedett, alighanem a kommer nyugdíjasok között népszerű Schmuck a pápához fordul és keresztény elvekről értekezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!